fbpx

Botox ránctalanítás

A fiatalos külső eléréséért A ránctalanító kezelés az első számú plasztikai sebészeti és kozmetológiai beavatkozás a világon. Népszerűsége az eredményességének, biztonságosságának, gyorsaságának köszönhető. Ma már nagyon sok páciens, köztük nagy számban férfiak is igénybe veszik ezt a látványos fiatalítási lehetőséget.

Az arcon lévő mimikai izmok mozgása alakítja ki az arc úgynevezett dinamikus ráncait.

Izzadáskezelés

Kíméletes, biztonságos és hatékony megoldás A hyperhidrosis, azaz a fokozott izzadás komoly gondot okozhat a mindennapokban, munkahelyen vagy társaságban. Sokszor önbizalomhiány forrása is lehet. Ez a kellemetlen, zavaró egészségügyi-esztétikai probléma a nők és a férfiak kb. 3%-át érinti, melyre van megbízható, tartós megoldás.

Az apró tűszúrásokkal beadott injekció azon idegi impulzusokat gátolja, melyek a verejtékmirigyeket stimulálják, és ezzel megakadályozzák a verejték termelődését. Ez a gátló folyamat általánosságban 9 hónapig tart, de akár 12 hónapig is tartósnak bizonyulhat. Amennyiben a tünetek a későbbiekben visszatérnek, a kezelés ismételhető. Központunkban hónalj izzadás kezelést végzünk férfiak és hölgyek számára. A kezelés gyors és szinte fájdalommentes.

Hyaluronsavas ajaktöltés

A dús és kontúros ajkakért. Ajkainkban idővel az elasztin, kollagén és hyaluronsav mennyisége csökken. Fiatalabb korban is igény lehet az ajkak dúsítására, vagy az asszimetrikus ajkak, ívek, ráncok korrigálására. A hyaluronsavas töltőanyagot vékony tűvel juttatják az ajkakba. Első alkalommal kontúrozás történik, majd a mélyebb izmokba juttatva fokozható a dúsító hatás. Az ajaknagyobbítás eredménye rögtön látható.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Globális megoldás a ráncok ellen. A hyaluronsavas kezeléssel rendkívül hatékonyan kezelhetőek az arc barázdái. A kezelés eredményeképpen a bőr kisimul, az arc felfrissül és megfiatalodik, hatása akár 1 évig is megmaradhat. A bejuttatott anyag klinikailag tesztelt, nem allergizáló, a szervezetben található anyaggal gyakorlatilag azonos szerkezetű. Mivel biológiailag lebomló, természetes anyagot juttatunk a szervezetbe, a tartósan optimális hatás érdekében ajánlott az évenkénti korrekció.

A hyaluronsavas töltés kifejezetten ajánlott az orr-ajak barázda, az ajakzugtól lefelé futó marionett ráncokra, de akár komplex arcformázás céljára is. Alkalmazása a statikus ráncok és ajakfektöltés esetében is hatékony és biztonságos módszer.

Skin Booster

A fiatalos külső eléréséért A Skin Booster kezelés segít a mély bőr hidratálásában, javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét, fokozatosan fiatalít. Más szóval, a Skin Booster mikroinjekciók célzottan a bőr középső rétegébe juttatja az erre speciálisan kialakított hyaluronsavat, ezáltal intenzíven hidratálja a bőrt. Tökéletes megoldás a rejuvenációra, mivel sima, feszes, puha és fiatal megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Néhány kezelés után kisimítja a finom ráncokat, bőre simább, ragyogóbb és rugalmasabb lesz.

Profhilo kezelés

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mely mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét. A beavatkozás azonnali, látványos, természetes hatást eredményez. A kezelést Klinikánkon az arcon és nyakon végezzük. A Profhilo kezelés során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott bio-esztétikai pontban történik a hatóanyag befecskendezése, mely az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben.

A kezelés biztonságos, nem károsítja a bőr szöveteit, a töltőanyag 100% tisztaságú.

CELLBOOSTER kezelés

A svájci innovatív hyaluronsavas CELLBOOSTER kezelés a természetes szépségfokozás legújabb módszere, melynek 4 változata érhető el, a GLOW, LIFT, HAIR és SHAPE, melyek a test különböző területein újítják meg a bőrt.

Az injektálható boosterek a legjobb minőségű, nem keresztkötött hyaluronsavat, aminosavakat és vitaminokat tartalmaznak, és tökéletesen igazodnak a bőr fiziológiájához.

A 100%-ban tiszta hatóanyag komplexek maximális biztonsággal alkalmazhatóak az idősödés, a nem kívánatos pigmentáció, a hajhullás vagy akár alakformálás céljára.

Igénybe vehető CELLBOOSTER kezeléseket és leírásukat a részletek gombra kattintva tekintheti meg.

Thread Lifting - Bioszálas arckontúrozás

A bioszálas arckontúrozás hatékony kezelés a kollagén termelés beindítására. A kor előrehaladtával a bőr feszessége csökken, mivel a bőr kollagén és elasztikus rostjai meggyengülnek. A vékonyszálas arckontúrozás az arcfelvarrás minimál invazív eljárása, melynek folyamán helyi érzéstelenítésben steril, bőrbarát felszívódó fonalakat helyezünk el a bőr alatt, az arc vagy a nyak tartószöveteinek erősítése céljából.

COG fogazott szálas arcfeszesítés

Látványos megoldás a bőrszövet megemelésére A kezelés látványos megoldást kínál a bőrszövet megemelésére. A terápia elsősorban a sebészeti beavatkozással szemben élvezi a legnagyobb előnyt, mivel nem kell a fül előtti területen metszést ejteni az arcon, ugyanakkor a fiatalító hatás hasonlóan elérhető. A COG bioszálak a fogazott kialakítás eredményeként, álszalagok segítségével “mechanikailag” emelik meg a bőrszöveteket, és rögzítik azokat.

Silhouette soft szálazás

A silhouette soft kónuszos szálazás egy innovatív, látványos arcfiatalító eljárás, melynek segítségével az arc és a nyak szövetei megemelhetőek, és az arc kontúrja és térfogata helyreállítható. A helyi érzéstelenítésben történő kezelés során speciális, szabadalmaztatott kétirányú kúptechnológiával kialakított, felszívódó, steril PLLA szálakat vezetnek a bőr felszíne alá. A kónuszos szálak az eredeti helyükre emelik a szöveteket, jelentősen serkentik a kollagéntermelést, és visszaállítják az arc kontúrját és térfogatát.

Drakula terápia

A vérlemezkékben gazdag plazma (PRF- platelet rich fibrin), melyet “Drakula terápiának” vagy “Vámpír terápiának” is hívnak a regeneratív hatása miatt elsőként a fogászatban találta meg felhasználását, a csontpótlás egyik fő pillére jelenleg is.

Ezt követően bővítették a kezelési spektrumot és jelenleg az ízületek kezelésére is egy hatékony „gyógyszer”, illetve a bőr rejuvenációjára is egy kiváló elixír.

Gyakran ismételt kérdések

Általánosságban elmondható, hogy a lézeres kezelések után tilos a napozás, a kezelt bőrfelületet szigorúan védeni kell a naptól. Különösen igaz ez a pigmentfolt kezelésre, és az érkezelésekre, így a seprűvéna, rozacea, angioma (éranyajegy) kezelésre. A beavatkozások után 6 hétig kerülni kell a napfényt, és az arcon a legerősebb, 50 faktoros, érzékeny bőrűeknek extra erős napvédő használata javasolt. Ajánlott kiegészítő napfényvédő termékek: Uriage Bariésun termékcsalád, Uriage Dépiderm krém SPF50 Barna foltok ellen, Uriage Dépiderm kézkrém SPF15 Barna foltok ellen, Uriage Roséliane CC krém SPF30, Uriage Hyséac 3-Regul Színezett krém SPF30, Uriage AgeProtect Ránctalanító fluid SPF30, Uriage AgeProtect Ránctalanító krém SPF30 Teoxane Advanced Perfecting Shield SPF30 CC krém, Teoxane Re(Cover) Complexion alapozó SPF50 A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.
A kezelendő bőrfelületről a kozmetikumokat (sminket, krémeket, körömlakkot) el kell távolítani. 
Jellemzően csekély vagy enyhe fájdalommal járnak, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimálisra csökken a fájdalomérzet. A folyamatos hűtés mellett lidocainos fájdalomcsillapító krém és hűtőzselé is rendelkezésre áll.
Mivel központunkban non-ablatív (a bőr felületén sérülést nem okozó) lézerkezeléseket végzünk, a kezelés után egyből vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.

A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt. A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.

A Lumena bőrgyógyászának javaslata: Uriage Bariésun termékcsalád, továbbá az AGE Protect, Depiderm, Hyséac, Roséliane és Termál családok fényvédőt tartalmazó készítményei.Érzékeny bőrűek számára az Uriage Bariésun 100 extra erős fényvédőt ajánljuk. A TEOXANE kozmetikumok közül az Advanced Perfecting Shield SPF 30 CC krém, és a Re(Cover) Complexion alapozó SPF 50 tartalmaz fényvédőt.
Gyermek lézeres kezelése kerülendő. Szőrtelenítés ideálisan már lezajlott serdülőkor után javasolt, leghamarabb 16-17 éves korú fiatalok esetében. Makacs, zavaró, nehezen, vagy nem gyógyuló éranyajegyek, érelváltozások, csillaganyajegyek kezelhetők szülői kérésre gyermek esetén is. Hegkezelés gyermekeknél nem végezhető. 18 éves kor alatti gyermek esetén szülői beleegyező, vagy szülő jelenléte szükséges.
Bár a lézerkezelésnek nincs magzatkárosító hatása, a szakmai protokoll szerint terhesség alatt nem végzünk lézeres beavatkozást.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!