Rendelőnkben kapható prémium termékek

Play Video

TEOXANE SVÁJCI PRÉMIUM KOZMETIKUMOK

Az esztétikai orvostudomány meghatározó szereplőjeként a svájci TEOXANE a hialuronsav-alapú töltőanyagok tervezésére és gyártására specializálódott. Tudásával az első laboratórium, amely szabadalmaztatott eljárásból, az RHA rugalmas hialuronsavból készült innovatív kozmetikai termékcsaládot kínál. A TEOXANE kozmetikai termékcsaládot azoknak tervezték, akik vagy esztétikai eljárások mellé, vagy otthonukba szeretnének prémium minőségű, orvosi fejlesztéssel ajánlott dekorkozmetikumot választani. Az esztétikai tudomány által ihletett, szakértő bőrápoló reagál az öregedés, a fáradtság, a hidratációs problémák vagy a pigmentelváltozások okozta kérdésekre. 

A Teoxane dermokozmetikumok Győrben kizárólag a Lumena Lézerközpontban vásárolhatók meg. Várjuk szeretettel, szakértő segítséggel. Jelentkezzen be bőrgyógyászunkhoz személyes tanácsadásra az alábbi linken: https://lumena.salonic.hu/showServices/?placeId=771&specId=4688

URIAGE, a FRANCIA ALPOK TERMÁLVIZE

Az URIAGE dermokozmetikai termékeket élenjáró bőrgyógyászati kutatások alapján fejlesztett összetételek, szabadalmaztatott hatóanyagok és a Francia Alpok szívében fakadó különösen jótékony hatású Uriage termálvíz teszik egyedülállóvá. E termálvíz kivételesen gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, antioxidáns tulajdonságú, erősíti a bőr barriert és természetes izotóniás összetételének köszönhetően tökéletes ozmózisban van a bőrrel, ezért is mondják: “Az Uriage a bőr vize.” Az Uriage Termál Központban használt jótékony víz beépül minden Uriage termékbe, hogy természetesen hidratálja, nyugtassa és védje a napi igénybevételnek kitett bőrt, még a legérzékenyebbet is.        

A Lumena Lézerközpontban az Uriage dermokozmetikai termékek mindegyikét tartjuk folyamatosan. Kiemelt termékcsaládok: Roséliane, Toléderm, Age Protect, Depiderm, Hyséac, Xémose, Bariéderm,Bariésun, Bébé, Termál, DS Hair, D.S.  

 

EXELTIS, a világ élvonalában A NŐK EGÉSZSÉGÉÉRT

Az Exeltis az Insudpharma cégcsoport saját márkanév alatt értékesítő tagja, mely nagymértékben hozzájárul az anyacég egész gyógyszeripart felölelő tevékenységeihez, amely a kutatástól, a fejlesztésen keresztül, a hatóanyag gyártásig és márkázott termékek forgalmazásáig számos területre kiterjed. Az Exeltis az Insudpharma gyógyszer üzletágának a része, amelyben a cégcsoport know how-ja és tapasztalata vegyül az Exeltis innovatív szellemiségével, egy olyan világcéget alkotva, amely milliók életminőségét igyekszik jobbá tenni világszerte gyógyszerek, és egyéb egészségügyi termékek kifejlesztése, valamint gyártása révén. Az Exeltis a világ összes kontinensén jelen van, elősegítve ezzel, hogy minél több beteg, minél gyorsabban és hatékonyabban jusson hozzá széles termékpalettájához. Az Exeltis Magyarország 2009 óta van jelen a magyar piacon, jelenleg a hazai fogamzásgátló piac 2. legnagyobb szereplője. Terápiás területek: a cégfő profilja a női egészség, de jelen van a bőrgyógyászat, az endokrinológia, az urológia és az andrológia területein is.

A Lumena Lézerközpontban megvásárolható Exeltis termékek: Inofolic, Inofolic Prémium, Ladeevit Extra, Lactofeel, Tricovel Biogenina, Tricovel TricoAGE, Tricovel duo pack, Normoxil, Folandrol, Santes, Velfem, Lit-Control (Balance, Down, Up), Deflagyn, Delphys 

GELAVIS HA - Hyaluronsavat tartalmazó szépségkapszula

A GelaVis HA Premium olyan svájci táplálékkiegészítő, mely egyedi arányban tartalmazza a biotechnológiai úton előállított hyaluronsav kétféle formáját. Ez az egyetlen termék, amely duális (alacsony molekulasúlyú és magas molekulasúlyú) spektrumban tartalmaz HA molekulát. A hyaluronsav a bőr, az ízületek, a kötőszövet és az aszkorbinsav építőelemeinek fontos alkotórésze. Ajánlott nők és férfiak részére 30+ életkortól az idő előtti öregedés megelőzésére, versenysportolók, sportolók és intenzív fizikai aktivitást végzők számára, orvos-esztétikai beavatkozáson átesettek számára, szalag-, ín-, vagy lágyszövet sérülés vagy műtét után, vegetáriánusok és vegánok számára, hiszen nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt.

A Lumena Lézerközpontban folyamatosan megvásárolható a 90 darabos, 3 hónapra elegendő hyaluronsavas szépségkapszula.