Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Időtartam

10-40 perc

Szükséges kezelések

területenként 1 alkalom

Online időpontfoglalás

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Fiatalos megjelenés szinte azonnal

A hyaluronsavas kezelés természetes alapú, rendkívül hatékony ráncfeltöltési módszer, melynek segítségével eredményesen és lokálisan kezelhetők az arc kevésbé kívánatos barázdái. Azonnali és látványos térfogatnövelő hatással rendelkezik, az arc feltelik és felfrissül. A hyaluronsav nagy vízmegkötő képességének köszönhetően kiemelt szerepet játszik bőrünk hidratáltságának vonatkozásában. Koncentráltsága az életkor előrehaladtával csökken, így ennek mesterséges pótlásával tudjuk a kívánt hatást elérni. A bejuttatott anyag klinikailag tesztelt, nem allergizáló, a szervezetben található anyaggal gyakorlatiag azonos szerkezetű. Alkalmazása a statikus ráncok és ajakfektöltés esetében is hatékony és biztonságos módszer. Mivel biológiailag lebomló, természetes anyagot juttatunk a szervezetbe, a tartósan optimális hatás érdekében ajánlott az évenkénti korrekció. Központunkban prémium minőségű Teosyal termékekkel dolgozunk.

Gyakran ismételt kérdések

A szúrás(ok) nyomán duzzanat alakul ki, így a kezelt területet néhány napig szükséges kímélni. Túlzott mimika vagy erős artikulálás pár napig kerülendő. Napozás, szolárium, szauna a bőrpír megszűnéséig ellenjavalt

Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén pedig rendkívül kedvezményes, 50 Ft/órás áron tud parkolni.