fbpx

Anyajegyszűrés

Időtartam

20 perc

Gyakoriság

évente vagy félévente

Időzítés

egész évben

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

Az anyajegyszűrés bőrgyógyász által, dermatoszkóp segítségével történik, és a teljes bőrfelszín átvizsgálását foglalja magában. A kb. 20 perces vizsgálat végén tájékoztatást és leletet kap a beteg, és amennyiben valamely bőrképlet eltávolítása javasolt, úgy sebészeti beutalót is ad a bőrgyógyász annak eltávolítására.

A vizsgálat során napozásra vonatkozó tanácsokat, intelmeket is biztosít kollégánk, továbbá az egyéni bőrtípusnak megfelelő naptejre is tesz javaslatot. A Lumena Lézerközpontban a teljes Uriage napvédő család elérhető egész évben.

A levételre kijelölt anyajegyek sebészeti eltávolítása szintén lehetséges Központunkban. A helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozást plasztikai sebész vagy sebész szakorvos végzi.

Az anyajegyszűrést évente javasolt elvégeztetni, problémás bőr esetén pedig félévente. A vizsgálatra az év bármelyik időszaka alkalmas.

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.