fbpx

Kezelés Időtartama

5 perc / köröm

árkategória

25.000 Ft-tól

A bőrmegújulás szolgálatában a szebb bőrfelszínért

A körömgombásodás Európában igazi népbetegség, mely az esztétikai problémán túl idővel fájdalmat, rendellenes növekedést okoz, továbbá jelentősen ronthatja az életminőséget és kiindulási forrása lehet számos súlyos betegségnek. Jellemzően a körömlemez megvastagodik, alatta sárgás szarutömeg halmozódik fel, a köröm töredezetté válik.

Általában egy körmön kezdődik, majd átterjed a többire. Kezelése korábban nehéz feladatnak bizonyult, a helyi ecsetelők, krémek, lakkok csekély hatékonyságúak, a gyógyszeres kezelésnek pedig számos mellékhatása lehet. A lézeres kezelés a körömgomba gyógyításában áttörést hozott, segítségével rendkívül hatékonyan és megbízhatóan kezelhető a betegség.

A nagy energiájú Nd-YAG lézersugarak közvetlenül a kórokozókat pusztítják el, a környezetet nem károsítják, mellékhatásokkal, vagy szövődményekkel nem kell számolni.

Az egész évben végezhető, kúraszerűen ajánlott kezeléssorozat rendkívül hatásos, a gyógyulás esélye az egyéb módszerekhez képest kimagasló, akár 90%-os. További előnye, hogy a kezelés után a beteg azonnal folytathatja szokásos tevékenységét. A beavatkozás utáni javaslatok (pl. korábbi lábbelik cseréje) maradéktalan betartása a tartós eredmény biztosítása érdekében kiemelten fontos.

Hasznos tudnivalók

Körömgomba lézeres kezelése évszaktól függetlenül elvégezhető.

A kezelendő bőrfelületről a kozmetikumokat (körömlakkot) el kell távolítani.

A kezelés jellemzően nem jár nagy fájdalommal, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimalizálható a fájdalomérzet.

A kórokozók elpusztítását követően a körömlemez lenövekedésével visszanyerhető a körmök eredeti állapota.

A gyógyulást követően a folyamatos megelőzésre fokozottan figyelni kell, így a láb és körmök megfelelő ápolása, a cipők fertőtlenítése, és a hajlamosító tényezők kiiktatása kiemelten fontos. Körömlakk a kezelést követő 1-2 nap múlva újra használható.

Bár a lézerkezelésnek nincs magzatkárosító hatása, a szakmai protokoll szerint terhesség alatt nem végzünk lézeres beavatkozást.

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.

Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon, vagy tájékozódjon honlapunkról a promóciók menüpontban.

A Lumena Lézerközpont szolgáltatásainak díját készpénzben, bankkártyával, illetve bizonyos szolgáltatásokat egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is fizetheti. Egészségpénztári partnereink felsorolását az árlista végén tekintheti meg. A fizetés a Lumena Recepcióján történik a vizsgálatot / kezelést követően.

A bőrgyógyászati, nőgyógyászati és urológiai magánrendelések díja az adott orvosnál fizetendő, a rendelőben. A magánrendelések áráról és a bankkártyás, illetve egészségpénztári fizetési lehetőségről érdeklődjön orvosánál vagy Recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A Tarcsay piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 200 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. Az épület előtti II-es parkoló övezetben is megállhatnak vendégeink, ennek díja 440 Ft/óra, illetve a Dunakapu Mélygarázsban, ahol 400 Ft/60 perc, 1600 Ft/24 óra a parkolási díja. További információ a kapcsolat oldalunkon.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!