fbpx

MUNKATÁRSAINK

Dr. Horváth Zoltán

Dr. Horváth Zoltán

szülész – nőgyógyász adjunktus
Lumena Alapító - Tulajdonos

„Az első győri orvosi lézerközpont létrehozása régi álmom. Bízom benne, hogy ennek megvalósításával hozzájárulhatok a hozzánk érkező betegek gyors, hatékony és fájdalommentes gyógyításához, gyógyulásához.”

Szakmai önéletrajz

1977. április 19-én születtem Mosonmagyaróváron. 1995-ben érettségiztem a győri Révai Miklós Gimnáziumban. 2001-ben szereztem általános orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Rezidensi időm nagy részét a budapesti I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán töltöttem.
2001 óta a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom. 2007-ben tettem szülészet-nőgyógyászatból szakvizsgát. Közel 20 éve foglalkozom várandós gondozással, szülés vezetéssel, nőgyógyászati betegek vizsgálatával. A kórházban ultrahangszűrést is ellátok, és napi szinten végzek nőgyógyászati műtéteket. Fő érdeklődési területem a magzati ultrahang-diagnosztika és a perinatológia. Rendszeresen részt veszek magyar és nemzetközi szülészeti – nőgyógyászati kongresszusokon. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, képzést, új ismeretek, eljárások elsajátítását. Célom, hogy naprakész legyek a legújabb kutatások, szakmai irányelvek terén. Munkám alapja ez a célkitűzés, a maximalizmus, a szakmai alázat, a betegeken való segíteni akarás és a közel 20 év alatt szerzett gyakorlati tapasztalat. A lézeres orvoslás, azon belül is a lézeres intimplasztika iránt több éve, a lézeres gyógyítás Magyarországra érkezése óta érdeklődöm. Rendszeres látogatója vagyok az orvosi lézeres konferenciáknak és szakmai továbbképzéseknek, ahol több orvosi lézergép gyártó termékét is megismerhettem, kipróbálhattam.
 • Magyar Nőorvos Társaság (MNT)
 • Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság (MSZNUT)
 • International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG)

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A következő gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

MAGÁNRENDELÉS IDEJE

kedd, szerda, péntek

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Dr. Mika Péter

szülész – nőgyógyász Főorvos
Lumena Alapító - Tulajdonos

„Munkám során kiemelten fontosnak tartom a szakma iránti alázatot, az állandó tanulás szükségét, betegekkel történő empatikus bánásmódot. Szeretem a hivatásomat.”

Szakmai önéletrajz

1976. január 10-én születtem Szombathelyen. Általános iskolai és gimnáziumi évek után tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán folytattam. 2000-ben általános orvosi diplomát szereztem. Az egyetem elvégzése után a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kezdtem hivatásomat gyakorolni. Jelentős gyakorlati időt töltöttem Budapesten az. I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán is. 

 Szülészet-nőgyógyászatból 2006-ban szakvizsgáztam. Várandósgondozással 2003 óta foglalkozom. A szülészet-nőgyógyászaton belül a genetika (genetikai tanácsadás, invazív genetikai diagnosztika), majd az ultrahang vizsgálatok irányában szakosodtam. Időközben próbáltam minél több gyakorlati tapasztalatot szerezni, melyben osztályunk nagy betegforgalma is segítségemre volt. Számos konferencián részt vettem hallgatóként és előadóként is. A Széchenyi Egyetem Egészségtudományi Tanszékének külsős oktatójaként szülésznő-, diplomás ápoló és képi diagnosztikai hallgatók képzésében rendszeresen részt veszek. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, valamint a Perinatológiai Szekciónak.

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A következő gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

MAGÁNRENDELÉS IDEJE

hétfő, kedd, csütörtök

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Dr. Csenge Titanilla

szülész - nőgyógyász adjunktus

„Férfi kollegáim között egy színfoltként a palettán próbálok a hozzám forduló lányoknak, hölgyeknek segíteni.“

Szakmai önéletrajz

Iskoláimat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszaújvárosban kezdtem, ahol 18 éves koromig éltem. Általános Orvosi diplomámat 2002-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem. Ezt követően Győrben a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kezdtem a szakorvosképzésemet, ahol azóta is dolgozom. 

Ez alatt az idő alatt született meg az első gyermekem, Lilla. 2008-ban szakvizsgáztam Szülészet-Nőgyógyászatból kiváló minősítéssel. A megyei kórház egyetlen női szülész-nőgyógyász szakorvosaként a gyermeknőgyógyászat területén képeztem tovább magam, mivel a kislányokkal és a szégyenlős tinédzserekkel is könnyen teremtek kapcsolatot. 2013-ban született második gyermekem, Zénó. Kis szünet után újra aktívan praktizálok, vállalok terhesgondozást és szülésvezetést de meddőségi, változókori és műtétes megoldást igénylő betegségekkel is foglalkozom. Férfi kollegáim között egy színfoltként a palettán próbálok a hozzám forduló lányoknak, hölgyeknek segíteni.

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A következő gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

MAGÁNRENDELÉS IDEJE

hétfő

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Dr. Györe Márta

Dr. Györe Márta Katalin

bőrgyógyász-kozmetológus főorvos, lézer terapeuta, dermatopatológus

„Évek óta dolgozom lézertechnológiával, melynek hatékonyságát pácienseim bőrének állapota egyértelműen igazolja vissza.“

Szakmai önéletrajz

Már egyetemi tanulmányaim során megfogalmazódott bennem, hogy olyan területen szeretnék dolgozni, ahol egyszerre alkalmazhatom belgyógyászati, sebészeti, gyermekgyógyászati, pszichiátriai ismereteimet is. Ezért szerettem volna bőrgyógyász lenni. Hiszen a bőr egyszerre árulkodik más szervi bajokról és lelki problémákról is. A kiváltó okok megszüntetése nélkül csak a felszíni tüneteket lehet eltüntetni, de a baj forrása megmarad. 

A patológián eltöltött évek megtanítottak arra, hogy ne a betegséget akarjam meggyógyítani, hanem az embert. Az orvoslásban sok betegséggel szembe lehet szállni, de az idő múlásával nem. Ezért fordult érdeklődésem az esztétika irányába. Ki ne szeretne jobban kinézni, fiatalabbnak látszani? Az öregedés elkerülhetetlen, de miért kellene ennek jól látható külső jegyeit is viselnünk? Az egészséges életmód, a rendszeres mozgás, a megfelelő étkezés nem helyettesíthető, de jelenleg számos elérhető és biztonságos eljárás alkalmazható, amelyek kíméletesen oldanak meg esztétikai problémákat és hatékonyan segítenek szembeszállni az idő múlásának látható jeleivel.

 • Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvos Kar (1983-1989)
 • Petz Aladár Megyei Oktató Kórház (PAMOK), Győr, Pathológiai Osztály Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetem (1989-1994)
 • Pathológiai szakvizsga kiváló eredménnyel (1994)
 • PAMOK, Győr Bőrgyógyászati Osztály, Szent László Kórház AIDS Osztály, Heim Pál Gyermekkórház Bőrgyógyászati Osztály
 • SOTE Bőr-és Nemikórtani Klinika, STD Ambulancia, Mycológiai Labor (1995-1999)
 • PAMOK Plasztikai Sebészeti Osztály (1998-tól)
 • Bőrgyógyászat- venereológia- kozmetológiai szakvizsga kiváló eredménnyel (1999-től)
 • Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézet Győr, 2003-tól Intézet vezető főorvos (2000-2010)
 • magánorvosi rendelés, Aranysas Patika Győr (2000-től)
 • Kapuvári Bőrgyógyászati Szakrendelő főorvosa (2010-2016)
 • Pannonhalmi Bőrgyógyászati Szakrendelés főorvosa (2012-2018)
 • Pannonderm Esztétikai és Lézerközpont főorvosa (2015-2018)
 • rendszeres részvétel esztétikai kurzusokon, mezotherapia, peeling, száltechnikák (Medicontur Esthetics, Tensus Medical Kft, Ewopharma) (2010-től)
 • Dermatoscopos Továbbképző tanfolyam. A Magyar Dermatológiai Társaság tagja. Rendszeres továbbképzések és konferenciákon való résztvétel (2017–től)

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Dr. Bodai Katalin

bőrgyógyász szakorvosjelölt lézerterapeuta

"A legfontosabb felelősségemnek a korrekt szakmai ellátás mellett egy közvetlen és partneri orvos-beteg kapcsolat megteremtését, és a kezelések betegre szabott optimalizálását érzem. Teljes empátiával igyekszem átérezni a páciens igényét a megfelelő és érthető tájékoztatásra, nagy hangsúlyt fektetek minden szinten a segítségadásra. Szeretném pácienseimet a gyógyulásban társként végigkísérni, és a legjobb képességeim szerint segíteni."

Szakmai önéletrajz

Győrben születtem, az általános és középiskolai tanulmányaimat is szülővárosomban végeztem. Az orvosi diplomám a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem.
2017 óta foglalkozom bőrgyógyászattal és végzek rendszeresen lézer kezeléseket.
A szakorvosképzés keretén belül több éve dolgozom a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Bőrgyógyászati Osztályán és a Semmelweis Egyetem Bőrklinikáján.

Szakmai érdeklődési területem az onkodermatológia. A Melanoma Mobil szűrőorvosaként és a Cardiffi Egyetem Dermoscopy kurzusának hallgatójaként mélyítettem el dermatoszkópiai ismereteimet, rendszeresen végzek szűrőorvosi tevékenységet. Felsőfokú francia és angol nyelvtudással rendelkezem. 

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Dr. Mosonyi Péter

Dr. Mosonyi Péter

urológus főorvos

"Igazi csapatjátékos vagyok mind a munkában, mind a magánéletben: kollégáim és betegeim ugyanúgy bátran számíthatnak rám, mint családtagjaim."

Szakmai önéletrajz

1980-ban születtem Sárváron. Az érettségimet a Győri Bencés Gimnáziumban szereztem meg, majd a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán kezdtem orvosi képzésemet 1999-ben. Orvosi diplomámat 2005-ben szereztem meg, majd a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Urológiai Osztályán dolgoztam, szakorvosi képesítésemet is itt abszolváltam 2011-ben. 2013-tól két éven át Dubajban, a Dubai Hospital Urológiai Osztályán dolgoztam specialist registrar pozícióban. 

2015-től ismételten Magyarországon, a győri Urológiai Osztályon tevékenykedek. Tudományos érdeklődési területem az urológiai endoszkópos sebészet, az inkontinencia műtéti és konzervatív kezelése, valamint a férfi szexuális zavarok és a férfi meddőség. Több tudományos közleményem jelent meg a fenti témákban. Számos tudományos társaság tagjaként rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és külföldi kongresszusoknak. Műtéti tevékenységem ennek megfelelően alsó- és felső húgyúti endoszkópia, valamint a laparoscopos onkológiai műtétek mellett az inkontinencia és a hüvelyi előesés rekonstrukciós műtétei.

 • Urológiai szakvizsga: 2011
 • Fellow of the European Board of Urology (FEBU): 2011
 • PAMOK Urológiai Osztály adjunktusa: 2017-től
 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Urológus Társaság
 • Magyar Andrológiai Társaság
 • European Association of Urology
 • Endourological Society
 • Emirates Urological Society

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A következő gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

MAGÁNRENDELÉS IDEJE

csütörtök

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Dr. Éles György

plasztikai sebész főorvos

Szakmai önéletrajz

1977-ben születtem Miskolcon. Az általános és középiskolai évek után általános orvosi diplomát 2002-ben szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. 2008-ban szakvizsgáztam sebészetből, majd 2013-ban plasztikai sebészetből. 2007-től dolgozom a győri kórház Égés- és Plasztikai Sebészeti Osztályán. A plasztikai sebészet rekonstrukciós és esztétikai sebészeti vonalán egyaránt tevékenykedem.
 • Magyar Égési Egyesületnek tagja,
 • Európai Égési Egyesületnek (EBA) tagja,
 • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebészeti Társaság tagja

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Dr. Rentería Delgado Ricardo Zoltán

sebész szakorvos

Szakmai önéletrajz

1982-ben születtem Kolozsváron. Érettségimet a budapesti ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumban szereztem meg, majd 2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. 2016-ban sebész szakorvosi diplomát szereztem, jelenleg mellkassebészeti szakképzésben veszek részt. Az egyetem után a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban kezdtem el dolgozni, 2017. óta a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház Sebészeti Osztályán dolgozom. Érdeklődésem az általános- és mellkassebészet széles palettáját felöleli, a kisebb volumenű esztétikai beavatkozásokat pályakezdő korom óta szeretem végezni. A Lumena Lézerközpontban kedd délutánonként várom a pácienseket ambuláns sebészeti bőrképlet eltávolításra.
 • Magyar Sebész Társaság (MST)
 • Magyar Sebész Társaság Fiatal Sebészek Szekciója (Fisesz)
 • Magyar Mellkassebészeti Társaság (MMST)
 • European Society of Thoracic Surgeons (ESTS)

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Dr. Stelescu András

arc-, állcsont és szájsebész SZAKORVOS

"Számomra az arc olyan, akár egy festmény: elbűvöl az egyedi szépségével. És ha elmélyedve figyelem, akkor számos érzelmet, üzenetet ad át - szinte szükségtelenek a szavak..."

Szakmai önéletrajz

1979. október 7-én születtem Marosvásárhelyen. Általános iskolai és gimnáziumi évek után tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán folytattam. 2005-ben általános orvosi diplomát szereztem. Az egyetem elvégzését követően öt évig a Debreceni Egyetem Anatómiai, Szövettan és Fejlődéstani Intézetben dolgoztam egyetemi oktatóként és a PhD kutatásaimat is ebben az Intézetben végeztem. 2010-ben a Debreceni Egyetem Arc-, állcsont és szájsebészeti centrumban kezdtem el a szakképzést. A komplex szakképzés során, törzsképzés részeként a fogászati tantárgyakat is elsajátítottam. 2018-ban szereztem meg az arc-, állcsont és szájsebészeti szakvizsgámat. Szakorvosként 2019-2020 között a győri Petz Aladár Oktató Kórházban dolgoztam, majd 2020 decemberétől jelenleg is a veszprémi Csolnoky Ferencz Kórház Arc-, állcsont és szájsebészeti Osztályán dolgozom. Arc-, állcsont és szájsebész szakorvosként mindig is nagy kihívást éreztem az arc- esztétikai, traumatológiai műtétek iránt, mivel ezen műtétek nagyfokú precizitást és alapos tervezést igényelnek. Kórházi körülmények között a szájüregi daganatok sebészi kezelésével is foglalkozom. Jelenleg is a Debreceni Egyetem külsős oktatójaként a „Clinical anatomy of Head and Neck” elektív kurzus direktora vagyok, illetve másodéves orvos és fogorvostan hallgatóknak tantermi előadást tartok hasonló témában. Számos konferencián részt vettem hallgatóként és előadóként is. A Teoxane cég számos „hands-on” kurzusán részt vettem, folyamatosan fejlesztem tudásomat.

 • Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság (MAÁSZT)
 • AO (Arbeitsgemeinschaft für Osteosynthesefragen)

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Mika Eszter

Mika Eszter

Lumena Alapító - Tulajdonos
Vezető műtősnő

„Minden nap azért öltöm fel műtősruhám, hogy embereken segíthessek.“

BEMUTATKOZÁS

Azon szerencsések közé tartozom, aki elmondhatja, hogy nem munkája, hanem hivatása van. Soha nem volt számomra kérdés, hogy az egészségügyben szeretnék dolgozni, azt, hogy műtősnő leszek pedig éppen betegként a műtőasztalon fekve határoztam el, ami életem legjobb döntésének bizonyult. Minden nap azért öltöm fel műtősruhám, hogy embereken segíthessek. Az egyik legnagyobb elismerés pedig az, amikor látom, hogy a beteg nyugodt, hiszen tudja, hogy őérte dolgozunk, neki akarunk segíteni.
1998 óta űzöm töretlenül hivatásom, 2018 tavaszától már a győri Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály műtőjének vezetőjeként. A Lumena Lézerközpont megalapításával pedig új lehetőségek tárultak elém, ahol – habár közvetve -, de még több gyógyulni és szépülni vágyón tudok segíteni. A műtő egy külön világ, az egészségügy területén belül, a maga rejtelmeivel, izgalmaival és titokzatosságával. Ez az a hely, ahol nincs alá-fölé rendeltség, hanem csakis egymásra utaltság van, hiszen: csak és kizárólag a beteg létezik, Ő a fontos! A győri kórház által minden évben megrendezett Ápolásszakmai nap rendszeres előadójaként igyekszem a műtő szakmai emberi oldalát bemutatni.
Horváth-Nagy Dorottya

Horváth-Nagy Dorottya

Lumena Alapító - Tulajdonos
Ügyvezető

„A Lumena a második otthonom, ahova mindig örömmel térek be. Lételemem a kommunikáció, a fejlődés és a kreativitás - az emberekkel való kapcsolódás, és segíteni akarás.“

BEMUTATKOZÁS

Gödöllőn születtem, 2006 óta élek Győrben. Három csodálatos gyermek büszke édesanyja vagyok. Közgazdász és angol-magyar szakfordító – tolmács diplomával rendelkezem, az egyetemi évek alatt lehetőségem nyílt Németországban és az USA-ban tanulni. 2003-tól Budapesten az egyik legnagyobb nemzetközi ingatlanközvetítő cég iroda bérbeadási részlegén dolgoztam, majd Győrbe költözésem után 2007-től a Leier Cégcsoport akkor induló ingatlan részlegén helyezkedtem el. 

A Lumena Lézerközpont megnyitása a férjem nagy álma volt, melynek megvalósításában örömmel segítettem. A Központ 2018-as megnyitása óta látom el az ügyvezetői feladatkört. Nagyon büszke vagyok az elmúlt évek sikereire és az óriási fejlődésre: számos új szolgáltatást kínálunk pácienseinknek, vendégeinknek, és remek kollégákkal bővült csapatunk. 

Lételemem a lelkiismeretes, igényes, precíz munka, őszinte, kreatív, pozitív ember vagyok. A fejlődés érdekében mindig keresem a legjobb ötleteket, új megoldásokat. Hiszek ugyanakkor a régi értékekben, és abban, hogy jónak lenni jó. Szabadidőmet a családi programok, kirándulások mellett igyekszem a sportnak, kultúrának, utazásnak és a barátoknak szentelni.

Wilhelmné Stefanits Gyöngyi

Szonográfus

BEMUTATKOZÁS

40 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezem, ebből közel 20 évet aktívan a szülészet-nőgyógyászati ultrahang vizsgálat területen töltöttem. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban főállású szonográfusként dolgoztam 2021-ig.

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Németh Bertalanné Szilvia

Recepciós,
Vezető asszisztens

„Szerintem nincs annál csodálatosabb dolog a világon, mint egy új élet születése.”

BEMUTATKOZÁS

Szlovákiában születtem, középiskolai tanulmányaimat Galántán folytattam. Korán eldöntöttem, hogy szülésznő szeretnék lenni, a főiskolát Nagyszombaton végeztem. Ezután férjhez mentem és Magyarországra költöztem. Ekkor kezdtem el elsajátítani a magyar nyelvet. Igyekeztem mindent megtenni azért, hogy itt is szülésznőként dolgozhassam tovább. Szerintem nincs annál csodálatosabb dolog a világon, mint egy új élet születése! Végül 20 évig dolgoztam Győrben ezen a területen. Szabadidő hiányában váltottam, örültem a felkérésnek, hogy a Lumena Lézerközpontban dolgozhassak korábbi kollégáim körében. Így nem kellett teljesen feladnom a szakmám, és a sokéves tapasztalatommal segíthetem betegeinket, vendégeinket. Szabadidőmet a családomnak és a sportnak szentelem.

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Samu Brigitta

Samu Brigitta

recepciós-asszisztens

„Ha létezik valami, amiért érdemes küzdeni a nehézségek ellenére is, akkor az az, hogy másokon segíthess."

BEMUTATKOZÁS

Győrben születtem, középiskolai tanulmányaimat a Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskolában végeztem. Az érettségi vizsgát követően a Széchenyi István Egyetemen “Ápolás és betegellátás – diplomás szülésznő“ felsőfokú képesítést szereztem. Ezt követően a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szülészet-nőgyógyászat osztályán kaptam lehetőséget a pályakezdésre. Kiváló és elhivatott kollégák mellett dolgozva igyekeztem minél több gyakorlati és elméleti tudást szerezni. Gyermekeim születése után törekedtem olyan munkalehetőséget keresni, ahol a már megszerzett tudásomat kamatoztatni tudom, de a munkába való visszatérés mellett a családi élet sem szorul háttérbe. Örömmel fogadtam a Lumena Lézerközpont által felkínált pozíciót, mert mindamellett, hogy az új feladatok kihívást jelentenek számomra, azontúl a szakmai fejlődésem is biztosított.

Fontos számomra az empátia, az igényesség és a precízség, munkámra pedig hivatásként tekintek, melyet legjobb tudásom szerint igyekszem végezni.

Tekintse meg pacienseink véleményeit. A fenti gombra kattintva, a felugró oldalon keresse a vélemények fület.

Horváth Vanda

asszisztens

,,Nem érzed munkának a munkát, ha szereted, ami a hivatásod.”
- Vörös Eszter Anna

BEMUTATKOZÁS

Mosonmagyaróváron születtem, és az érettségi megszerzéséig ott is éltem. Sokáig nem tudtam eldönteni mi is szeretnék lenni, viszont azt pontosan tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni.
18 éves koromban felköltöztem Budapestre, ott egészségügyi végzettséget szereztem, és immáron 10 éve az egészségügy különböző területein dolgoztam és dolgozom jelenleg is. El sem tudnám képzelni magam más munkakörben.
Munkámban fontosnak tartom az adott feladat teljeskörű elvégzését, ezen felül pedig szeretek nagy figyelmet fektetni a páciens lelki állapotára, annak az ápolására is.
Erre tökéletes helyet biztosít számomra a Lumena Lézerközpont.

Somogyiné Pénzes Anett

recepciós

„Törekszem arra, hogy a Lumena csapatát odaadó, lelkiismeretes munkámmal erősítsem. Nagy örömmel látom el a recepciós és adminisztrációs feladatokat, melyhez vendégeink kedvessége és a kollégák szeretete nagyban hozzájárul."

BEMUTATKOZÁS

1987. március 9-én születtem Győrben. Középiskolai tanulmányaimat a Baross Gábor Szakközépiskolában végeztem, német két tanítási nyelvű osztályban, érettségi vizsgámat is két nyelven (német-magyar) teljesítettem, ezzel felsőfokú német nyelvvizsgát szereztem, valamint angol középszintű nyelvvizsgát tettem.

Iskoláimat a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János karán folytattam, ahol turizmus – vendéglátás szakon diplomáztam 2009-ben. Nyelvtudásomat itt is tovább fejlesztettem és angol szakmai középfokú nyelvvizsgát tettem. Tanulmányaim befejezése után 5 évig Budapesten éltem. Ez idő alatt szállodai recepciósként, illetve utazási irodai ügyintézőként tevékenykedtem. Munkám során mindig igyekezetem precízen, postosan és gyorsan intézni mind az ügyfeleim kérését, mind az ezzel járó adminisztratív tennivalókat. A Lumena előtti éveket 3 gyönyörű gyermekemmel (Soma, Sára és Döme) otthon töltöttem.