fbpx

A laborvizsgálatok segítségével felderíthetők az esetlegesen jelentkező panaszok mögött megbújó betegségek, valamint időben észlelhető az örökletes betegségek iránti hajlam is. A Lumena Lézerközpontban a várandósok számára is kényelmes és időtakarékos megoldást kínálunk a terhesség időszaka alatt elvégzendő labor vizsgálatokra. Az egészségtudatosság és a megelőzés jegyében kedvezményes laborvizsgálati csomagok is összeállításra kerültek, néhányuk elvégzése akár éves ellenőrzés céljából is javasolt.

Mintavételi szolgáltatásunk minden hétköznap reggeltől kora délutánig rendelkezésre áll pácienseink számára. Asszisztens kolléganőink gyermekek laborvizsgálatát is elvégzik előzetes egyeztetés alapján. A laborvizsgálatok előre foglalt időpontban zajlanak, így kényelmesen, várakozás nélkül kerülhet sorra. Beutaló a vizsgálatokhoz nem szükséges.

A Központunkban elvégezhető laborvizsgálatokat és a kedvezményes laborcsomagokat részletesen az Árlistatartalmazza.

Gyakran ismételt kérdések

Általánosságban elmondható, hogy a lézeres kezelések után tilos a napozás, a kezelt bőrfelületet szigorúan védeni kell a naptól. Különösen igaz ez a pigmentfolt kezelésre, és az érkezelésekre, így a seprűvéna, rozacea, angioma (éranyajegy) kezelésre. A beavatkozások után 6 hétig kerülni kell a napfényt, és az arcon a legerősebb, 50 faktoros, érzékeny bőrűeknek extra erős napvédő használata javasolt. Ajánlott kiegészítő napfényvédő termékek: Uriage Bariésun termékcsalád, Uriage Dépiderm krém SPF50 Barna foltok ellen, Uriage Dépiderm kézkrém SPF15 Barna foltok ellen, Uriage Roséliane CC krém SPF30, Uriage Hyséac 3-Regul Színezett krém SPF30, Uriage AgeProtect Ránctalanító fluid SPF30, Uriage AgeProtect Ránctalanító krém SPF30 Teoxane Advanced Perfecting Shield SPF30 CC krém, Teoxane Re(Cover) Complexion alapozó SPF50 A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.
A kezelendő bőrfelületről a kozmetikumokat (sminket, krémeket, körömlakkot) el kell távolítani. 
Jellemzően csekély vagy enyhe fájdalommal járnak, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimálisra csökken a fájdalomérzet. A folyamatos hűtés mellett lidocainos fájdalomcsillapító krém és hűtőzselé is rendelkezésre áll.
Mivel központunkban non-ablatív (a bőr felületén sérülést nem okozó) lézerkezeléseket végzünk, a kezelés után egyből vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.

A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt. A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.

A Lumena bőrgyógyászának javaslata: Uriage Bariésun termékcsalád, továbbá az AGE Protect, Depiderm, Hyséac, Roséliane és Termál családok fényvédőt tartalmazó készítményei.Érzékeny bőrűek számára az Uriage Bariésun 100 extra erős fényvédőt ajánljuk. A TEOXANE kozmetikumok közül az Advanced Perfecting Shield SPF 30 CC krém, és a Re(Cover) Complexion alapozó SPF 50 tartalmaz fényvédőt.
Gyermek lézeres kezelése kerülendő. Szőrtelenítés ideálisan már lezajlott serdülőkor után javasolt, leghamarabb 16-17 éves korú fiatalok esetében. Makacs, zavaró, nehezen, vagy nem gyógyuló éranyajegyek, érelváltozások, csillaganyajegyek kezelhetők szülői kérésre gyermek esetén is. Hegkezelés gyermekeknél nem végezhető. 18 éves kor alatti gyermek esetén szülői beleegyező, vagy szülő jelenléte szükséges.
Bár a lézerkezelésnek nincs magzatkárosító hatása, a szakmai protokoll szerint terhesség alatt nem végzünk lézeres beavatkozást.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!