fbpx

Kezelés Időtartama

20 perc

árkategória

35.000 Ft-tól

A mélyebb szöveteket is érintő sérülések (pl. baleset, vagy akné) következtében hegesedés alakul ki. A sérülést követően a szervezet regenerációs és reparációs folyamatai azonnal beindulnak. A heg az első fél – 1 évben vöröses színű és akár enyhén kiemelkedő is lehet, majd lassan kifehéredik és össze is húzódik. A hegképződés természetes folyamat eredménye, mely hosszú időszak, egyes hegek még évek múlva is „mozognak”, változnak. A „normális” heget nem kell kezelni. A hegek kezelése akkor szükséges, ha esztétikailag vagy funkcionálisan zavaróak, vagy ha panaszt okoznak, pl. viszketnek vagy fájnak.

Bár a hegeket teljesen eltüntetni általában nem lehet, a mai korszerű lézerkezelések segítségével azok lényegesen esztétikusabbakká tehetőek. A Nd:YAG vagy a széndioxid lézerfénnyel végzett beavatkozás hatására nemcsak a kollagénrostozat újul meg, hanem a bőr vízmegkötőképessége is javul. A lézeres kezelés eredményeként a besüppedt hegek kiemelkednek, a túlburjánzó, púpos, dudoros hegek pedig lelapulnak, a hegek mérete csökken, felszíne puhább lesz. Összességében szebb, puhább, kisebb heget kaphatunk. Bizonyos esetekben injekciós eljárással felváltva zajlik a lézeres terápia.

Aknés bőr esetén is lehetőség van a hegek lézeres kezelésére, azonban fontos tudni, hogy ezt az aknés bőr “nyugalmi időszakában” kell végezni.

Központunkban lehetőség van kétféle lézeres frekvenciával is kezelni a problémás területet. Az első beavatkozás előtt javasolt bőrgyógyászunkkal konzultálni, hogy a leghatékonyabb eljárást alkalmazzuk a panasz megszüntetésére.

Hasznos tudnivalók

A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt. A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése egész évben folytatható.

A kezelendő bőrfelületről a kozmetikumokat (krémeket, testápolót) el kell távolítani.

A kezelés jellemzően nem jár nagy fájdalommal, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimalizálható a fájdalomérzet. A folyamatos hűtés mellett lidocainos fájdalomcsillapító krém és hűtőzselé is rendelkezésre áll.

A non-ablatív (a bőr felületén sérülést nem okozó) lézerkezelések után egyből vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.

Általában 4-6 alkalmas kezeléssorozat javasolt. A beavatkozások után 4-5 napig kerülendő a szauna, masszázs. A kezelések között védeni kell a kezelt felületet a napfénytől és a szolárium használata is ellenjavallt.

Bár a lézerkezelésnek nincs magzatkárosító hatása, a szakmai protokoll szerint terhesség alatt nem végzünk lézeres beavatkozást.

Javasolt kiegészítő kozmetikumok, étrend-kiegészítők

Uriage Bariéderm hegkezelő bőrgyógyászati olaj

Bővebben

Gelavis HA hialuronsavas prémium kapszula

Bővebben

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.

Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon, vagy tájékozódjon honlapunkról a promóciók menüpontban.

A Lumena Lézerközpont szolgáltatásainak díját készpénzben, bankkártyával, illetve bizonyos szolgáltatásokat egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is fizetheti. Egészségpénztári partnereink felsorolását az árlista végén tekintheti meg. A fizetés a Lumena Recepcióján történik a vizsgálatot / kezelést követően.

A bőrgyógyászati, nőgyógyászati és urológiai magánrendelések díja az adott orvosnál fizetendő, a rendelőben. A magánrendelések áráról és a bankkártyás, illetve egészségpénztári fizetési lehetőségről érdeklődjön orvosánál vagy Recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A Tarcsay piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 200 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. Az épület előtti II-es parkoló övezetben is megállhatnak vendégeink, ennek díja 440 Ft/óra, illetve a Dunakapu Mélygarázsban, ahol 400 Ft/60 perc, 1600 Ft/24 óra a parkolási díja. További információ a kapcsolat oldalunkon.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!