fbpx

DOT frakcionált CO2 lézeres szemkörnyék / szemhéj fiatalítás

Kezelés Időtartama

kb. 45 perc

Ajánlott kezelések

2 - 3 alkalom

KEZELÉS HATÁSA

kb. 1,5 - 2 év

A frakcionált CO2 lézeres kezelés az egyik legkorszerűbb műtét nélküli módszer a bőrfiatalításra. Mivel szerkezeti változásokat hoz létre a bőrben, és „sérülést okoz” – beindítva ezzel a szervezet saját gyógyulási mechanizmusát, a kezelés hatása tartósabb, mint a sérüléssel nem járó bőrfiatalító kezeléseké. A beavatkozás serkenti a sejtek kicserélődését, regenerációját, hatása már a kezelés után 2 héttel tapasztalható. A végső eredmény 3 hónap után szembetűnő, mely tartósan, életkortól függően akár 1,5-2 évig tart.

A frakcionált CO2 lézeres kezelés az egyik legkorszerűbb műtét nélküli módszer a bőrfiatalításra. Mivel szerkezeti változásokat hoz létre a bőrben, és „sérülést okoz” – beindítva ezzel a szervezet saját gyógyulási mechanizmusát, a kezelés hatása tartósabb, mint a sérüléssel nem járó bőrfiatalító kezeléseké. A beavatkozás serkenti a sejtek kicserélődését, regenerációját, hatása már a kezelés után 2 héttel tapasztalható. A végső eredmény 3 hónap után szembetűnő, mely tartósan, életkortól függően akár 1,5-2 évig tart.

Kezelhető a fenti eljárással a két arcfél, vagy a teljes arc, a nyak, a dekoltázs, vagy a test bőre. A szem környékének kezelése, mely a felső- és alsó szemhéjat, a szarkalábak területét és a szemöldök közötti részt foglalja magában, önálló kezelésként is igénybe vehető Klinikánkon. Lehetőség van csak az alsó szemhéjak, vagy a felső szemhéjak lézeres lifting kezelését is kérni.

A DOT frakcionált CO2 kezelés ajánlott azok számára, akiknek a napfénytől vagy a szoláriumozástól igénybe vett a bőre, felületes pigmentfoltokkal, szoláris lentigókkal, finom, felületes ráncokkal vagy mélyebb redőkkel rendelkeznek, vagy öregedő, gyengülő bőrszerkezetük van.

A DEKA gyártmányú, SmartXide típusú CO2 lézer párhuzamos, keskeny fénynyalábja a bőr felszínén – szemmel alig látható – apró lyukakat üt, s alatta finom, függőleges csatornákat alakít ki, mely a bőr mélyére hatol. A bőrsérülés szervezetünk saját gyógyulási mechanizmusait indítja be, mely új sejtek keletkezésével és a kezelt szövetek felfrissítésével jár. Az apró csatornák helyén ugyanis új sejtekből álló oszlopok képződnek, tehát a bőr valóban megújul. A lézer okozta hőhatás nemcsak összehúzza a meglévő kollagénállományt azonnali bőrfeszesítő hatást eredményezve, hanem beindítja az új kollagénrostok képződését is. Így a kezelés hatása nemcsak látványos, hanem tartós is marad.

Fontos tudnivaló, hogy a kezelést követően 5-7 nap gyógyulási idővel kell számolni, mely időszakot mindenképp célszerű otthonában töltenie.

A szem környékének DOT frakcionált CO2 lézeres kezelését az arc sérülés nélküli (non- ablatív) kezeléseivel kombináltan is elvégezzük. Ennek előnye, hogy csak a szem környékét kell a kezelés után néhány napig takargatni az arc többi része rendkívül gyorsan gyógyul, és nincs szükség többnapos regenerációra.

Hasznos tudnivalók

A kezelendő bőrfelszín letisztítása után egy fájdalomcsillapító hatású krémet viszünk fel, mely 30- 60 perc alatt elzsibbasztja a felső bőrrétegeket. A krém eltávolítása után egy védőszemüveget adunk, amit a kezelés alatt végig viselnie kell. Az alsó és felső szemhéj kezeléséhez – fájdalomcsillapító szemcsepp alkalmazása után – speciális fém kontaktlencsét alkalmazunk. A DEKA DOT frakcionált CO2 lézer nagy sebességű szkennere, kezelőorvosa irányítása mellett, gyorsan végigpásztázza a kezelendő bőrt, elvégezve a kívánt eredmény eléréséhez szükséges feladatát. A kezelés után egy rövid pihenőidő következik, majd elhagyhatja a rendelőt. Mivel a bőr kivörösödik és megduzzad a kezelés hatására, ezért a hazautazáshoz nem célszerű a tömegközlekedést választania. Lézeres szemkörnyéki kezelés esetén legalább 24 óráig nem javasolt az autóvezetés.

Általában 2, esetenként 3 kezelést tervezünk be, legalább 6-8 hét időközökkel. Mivel a DEKA CO2 lézer szerkezeti változásokat hoz létre a bőrében, a kezelés hatása általában tartósabb, mint a sérüléssel nem járó bőrfiatalító kezelések után. Bizonyos elváltozások végleg eltűnnek, s a látványos anti-aging hatás akár évekig eltarthat. Fontos tudni, hogy ismételt kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, s azt is, hogy a bőr védelme segít meghosszabbítani a kezelés eredményét.

Fontos tudni, hogy a kezelést követően 5-7 nap gyógyulási idővel kell számolni, ezt az időszakot célszerű otthonában töltenie. A kezelést követően általában enyhe napégésszerű vörösség jelentkezik, majd – egyéni hajlamtól függően – enyhébb, vagy jelentősebb ödémás duzzanat tapasztalható, mely néhány napon belül spontán megszűnik. A DOT frakcionált CO2 kezelést olyan időszakra tervezze, amikor a kezelés után látható átmeneti tünetek nem okoznak fennakadást a tevékenységében. A kezelést követő időszakban – mint minden lézeres kezelés után – fényvédő krémek alkalmazása ajánlott.

A frakcionált CO2 lézeres kezelés az egyik legkorszerűbb műtét nélküli módszer a bőrfiatalításra. Mivel serkenti a sejtek kicserélődését, regenerációját, hatása már a kezelés után 2 héttel tapasztalható. A végső eredmény 3 hónap után szembetűnő, mely tartósan, életkortól függően akár 1,5-2 évig tart.

Kezelőorvosa az előzetes konzultáción részletesen tájékoztatni fogja a kezelésre való felkészülésről és a kezelés utáni teendőkről. A konzultációt követően írásban is megküldjük pácienseink részére a tudnivalókat azzal kapcsolatban, hogy hogyan készítsék fel bőrüket és szervezetüket a kezelésre. A beavatkozás sikere és tartós eredménye érdekében nagyon fontos, hogy mind a felkészülés, mind a regenerálódás ideje alatt vendégeink betartsák bőrgyógyász- lézerterapeuta kollégánk javaslatait, intelmeit.

A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt.

Javasolt kiegészítő kozmetikumok és étrendkiegészítők

Uriage Toléderm Riche krém

Bővebben

GelaVis szépség- és vitamin

Bővebben

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.

Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon, vagy tájékozódjon honlapunkról a promóciók menüpontban.

A Lumena Lézerközpont szolgáltatásainak díját készpénzben, bankkártyával, illetve bizonyos szolgáltatásokat egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is fizetheti. Egészségpénztári partnereink felsorolását az árlista végén tekintheti meg. A fizetés a Lumena Recepcióján történik a vizsgálatot / kezelést követően.

A bőrgyógyászati, nőgyógyászati és urológiai magánrendelések díja az adott orvosnál fizetendő, a rendelőben. A magánrendelések áráról és a bankkártyás, illetve egészségpénztári fizetési lehetőségről érdeklődjön orvosánál vagy Recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A Tarcsay piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 200 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. Az épület előtti II-es parkoló övezetben is megállhatnak vendégeink, ennek díja 440 Ft/óra, illetve a Dunakapu Mélygarázsban, ahol 400 Ft/60 perc, 1600 Ft/24 óra a parkolási díja. További információ a kapcsolat oldalunkon.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!