Intim lézeres kezelések

MonaLisa Touch® technológia – természetes, tartós, fájdalommentes beavatkozás

A MonaLisa Touch® az első természetes technológia a hüvely sorvadásának kezelésére és az öregedés megfékezésére a nőgyógyászat területén. Az innovatív és fájdalommentes kezelés során frakcionált CO2 lézert használunk, mely egy természetes gyógyulási és megújulási folyamatot indít be. A technológia visszaadja a hüvely feszességét és hidratáltságát, valamint a külső nemi szervek frissességét. Az ambuláns kezeléseket minden esetben szülész-nőgyógyász szakorvos végzi, előzetes manuális, ultrahangos és citológiai szűrővizsgálatot követően.

Ambuláns kezelések

A kezelés ambulánsan végezhető és minimális diszkomfort érzettel jár, mivel a hüvelyben nincsenek érzőidegek. A beavatkozást követő napokban kisfokú hüvelyi váladékozás, enyhe diszkomfort érzés lehetséges.

Nőgyógyász szakértelem

Kezeléseinket minden esetben szülész-nőgyógyász szakorvos végzi, előzetes manuális, ultrahangos és citológiai szűrővizsgálatot követően.
Kezelésünk segítségével a nemi élet visszanyeri elvesztett örömét
A stressz-inkontinencia korszerű, műtét nélküli megoldására kínálunk lehetőséget.
Műtét és kórházi bent tartózkodás nélkül, fájdalommentesen orvosoljuk problémáját.
Természetes és fájdalommentes megoldás a hüvely szárazságára.
Visszaadja az intim terület fiatalos szépségét.
Kórházi műtét és hegek nélkül szabadulhat meg fertőző szemölcseitől.
A szeméremtest bőrét újra fiatalossá, rugalmassá varázsoljuk.
A legkíméletesebb megoldás a méhszáj funkciójának megóvására.

Gyakran ismételt kérdések

• biztonságos, gyors és fájdalommentes
• nincs szövődmény
• metszés-, varrás- és vérzésmentes
• nem igényel elő- vagy utógondozást
• nincs kezelés utáni felépülési idő

A kezelés fájdalommentes. Az intim fiatalításnál a hüvelybemenetnél előfordulhat enyhén kellemetlen érzés.
Az intim lézeres kezelések elvégzéséhez szükséges egy éven belüli citológiai lelet. Orvosaink elfogadják a más orvos által végzett szűrés eredményét is. Intim lézeres kezelés havi vérzés közben nem végezhető.

Kapcsolat oldalunkon található bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, telefonon, vagy akár emailben.

Konkrét időpont foglalásához kérjük kattintson az Online foglalás funkciónkra. (link)

Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

A kezelés után néhány napig előfordulhat enyhe diszkomfort érzés, duzzanat, vagy folyás/váladékozás. Megterhelő edzés vagy testmozgás 2 hétig nem ajánlott, 4 hétig kerülni kell a nehéz tárgyak emelését. A kezelést követően szexuális együttlét 1 hétig nem javasolt. A kezelés után 4 hétig tampon használatát kerülni kell.