fbpx

MonaLisa Touch® technológia – természetes, tartós, fájdalommentes beavatkozás

A MonaLisa Touch® az első természetes technológia a hüvely sorvadásának kezelésére és az öregedés megfékezésére a nőgyógyászat területén. Az innovatív és fájdalommentes kezelés során frakcionált CO2 lézert használunk, mely egy természetes gyógyulási és megújulási folyamatot indít be. A technológia visszaadja a hüvely feszességét és hidratáltságát, valamint a külső nemi szervek frissességét. Az ambuláns kezeléseket minden esetben szülész-nőgyógyász szakorvos végzi, előzetes manuális, ultrahangos és citológiai szűrővizsgálatot követően.

Ambuláns kezelések

A kezelés ambulánsan végezhető és minimális diszkomfort érzettel jár, mivel a hüvelyben nincsenek érzőidegek. A beavatkozást követő napokban kisfokú hüvelyi váladékozás, enyhe diszkomfort érzés lehetséges.

Ambuláns kezelések

Kezeléseinket minden esetben szülész-nőgyógyász szakorvos végzi, előzetes manuális, ultrahangos és citológiai szűrővizsgálatot követően.

Hüvelyszűkítés

A nemi élet visszanyeri elvesztett örömét. Szülések után, illetve az életkor előrehaladtával a hüvelyfalban lévő kötőszövet gyengül, ezáltal a hüvely tágassága jelentősen nőhet. A szexuális élet minősége romlik, az örömérzet csökken. A kielégülés problémát okozhat. Az Intézetünkben végzett forradalmian új MonaLisa Touch lézeres eljárás hatására a hüvely tágassága minden esetben jelentősen csökkenthető, így a szexuális élet zavarai is helyreállíthatóak.

Inkontinencia kezelés

Vágás nélkül, szövődménymentesen kezeljük a mindennapokat megkeserítő vizeletvesztést​ Az inkontinencia akaratlan vizeletvesztést jelent, mely gyakran szociális problémát is okoz. Egyik formája a stressz inkontinencia, aminek fő tünete a köhögésre, tüsszentésre, nevetésre jelentkező vizeletvesztés. Nőgyógyászati szempontból már szülést követően is kialakulhat, mely a változó kor környékén romlik. 

Hólyagsérv kezelés

Műtét nélküli megoldás a mellső hüvelyfal süllyedésére. Hüvelyi szülés, fizikai megterhelés hatására a kismedence szövetei sérülhetnek, a húgyhólyag és a mellső hüvelyfal közötti szövetréteg gyengül, a hólyag a hüvely felé elődomborodik. Kezelésünk hatására ez a szövetréteg feszesebbé, rugalmasabbá válik, az elődomborodás jelentősen csökken, vagy megszűnik. A lézeres kezelés a kezdeti stádiumban kínál hatékony gyógymódot, előrehaladott stádiumban (amikor a hüvelybemenetnél már tapintható, érezhető a domborulat), műtét javasolt.

Hüvelyszárazság kezelés

3 kezelés és az állandó kényelmetlenség a múlté A változókor beköszöntével, illetve a petefészkek eltávolítása esetén a női nemi hormonok szintje drasztikusan csökken. Ennek hatására a nemi szervek nyálkahártyája vékonyodik, sorvad (atrophia), a nyáktermelő mirigyek működése jelentősen csökken. Ezen tényezők hatására a hüvely és szeméremtest szárazsága, viszketegsége jelentkezik, mely folyamatos kellemetlenség érzést, a szexuális együttlét zavarát okozhatja. A három alkalommal elvégzett MonaLisa Touch lézeres kezelés hatására a panaszok megszüntethetőek.

A kezelés hatása: visszaállítható a hüvely hidratáltsága, megszűnnek a mindennapokat és a szexuális életet megkeserítő folyamatos intim panaszok.

Intim pigmentáció csökkentés

Az intim szépségért. Terhességek alatt a külső női nemi szervek pigmentációja fokozódik, mely sötét elszíneződést eredményez, ami az évek múlásával sem szűnik meg. Esztétikai problémák, szégyenérzet alakulhat ki, amely a szexuális életet rontja. Speciális lézerkezelésünk segítségével a zavaró, sötét elszíneződés nagymértékben csökkenthető, így az együttlétek újra fesztelenné, örömtelivé válnak.

Intim szemölcs eltávolítás

Gyors, diszkrét, hatásos​ A nemi szemölcsöket okozó humán papillomavírus (HPV) napjainkban egyre inkább elterjedt. A nemi szerveken megjelenő növedékek gyorsan nőhetnek, sokasodnak, és erősen fertőznek. Komoly esztétikai-, párkapcsolati- és szexuális működési zavarokat okozhatnak. A probléma jelenleg ismert leghatékonyabb és leggyorsabb kezelése a szemölcsök lézerrel való eltávolítása. Készülékeink segítségével ennek legbiztonságosabb, ambulánsan elvégezhető módját nyújtjuk pácienseink számára.

Intim fiatalítás

Újra fiatalos lendülettel. Az évek múlásával a külső nemi szervek és a hüvelybemenet szövetei megnyúlnak, petyhüdtté, ráncossá válnak. Az általunk nyújtott lézeres kezelés hatására új kollagénrostok képződnek, a meglévők újrarendeződnek, ezáltal a szövetek feszesebbé válnak, a sötét elszíneződés csökken és a vérellátás jelentősen javul.

A kezelés hatása: a hüvelybemenet, a kis- és nagyajkak szövetei feszesebbé válnak, a petyhüdt, megereszkedett bőr újra fiatalos, rugalmas lesz.

Méhszájseb kezelés

A legbiztonságosabb megoldás egy gyakori problémára A méh üregében lévő nyálkahártya megjelenése a méhszáj felszínén (méhszájseb) élettani, jóindulatú elváltozás, azonban számos kellemetlen tünet forrása lehet. Bő hüvelyi váladékozást, szexuális együttlétet követő, illetve ciklus közben jelentkező vérzést, szúró alhasi fájdalmat okozhat. Egyszeri alkalommal végzett kezelésünk hatására a méhszájseb, és így a panaszok is teljesen megszüntethetők. A lézeres kezelés a legkíméletesebb megoldás a méhszáj funkciójának megóvására.

A kezelés hatása: megőrizhető a méhszáj funkciója, megszűnnek az egyéb panaszok.

Gyakran ismételt kérdések

• biztonságos, gyors és fájdalommentes
• nincs szövődmény
• metszés-, varrás- és vérzésmentes
• nem igényel elő- vagy utógondozást
• nincs kezelés utáni felépülési idő

A kezelés fájdalommentes. Az intim fiatalításnál a hüvelybemenetnél előfordulhat enyhén kellemetlen érzés.
Az intim lézeres kezelések elvégzéséhez szükséges egy éven belüli citológiai lelet. Orvosaink elfogadják a más orvos által végzett szűrés eredményét is. Intim lézeres kezelés havi vérzés közben nem végezhető.

Kapcsolat oldalunkon található bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, telefonon, vagy akár emailben.

Konkrét időpont foglalásához kérjük kattintson az Online foglalás funkciónkra. (link)

Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

A kezelés után néhány napig előfordulhat enyhe diszkomfort érzés, duzzanat, vagy folyás/váladékozás. Megterhelő edzés vagy testmozgás 2 hétig nem ajánlott, 4 hétig kerülni kell a nehéz tárgyak emelését. A kezelést követően szexuális együttlét 1 hétig nem javasolt. A kezelés után 4 hétig tampon használatát kerülni kell.