Inkontinencia kezelés

Időtartam

15 perc

Gyakoriság

havonta

Kezelések száma

3

Videó lejátszása

Foglalja le időpontját kényelmesen, online!

Vágás nélkül, szövődménymentesen kezeljük a mindennapokat megkeserítő vizeletvesztést

Az inkontinencia akaratlan vizeletvesztést jelent, mely gyakran szociális problémát is okoz. Egyik formája a stressz inkontinencia, aminek fő tünete a köhögésre, tüsszentésre, nevetésre jelentkező vizeletvesztés. Nőgyógyászati szempontból már szülést követően is kialakulhat, mely a változó kor környékén romlik. Kialakulásának oka a húgycső záró izomzatának és a kismedencei izomzatnak, illetve szalagrendszernek a gyengesége. A lézeres kezelés a stressz-inkontinencia enyhe- és középsúlyos eseteiben kínál hatékony kezelési alternatívát, melyet javasolt ötvözni kismedencei- és gátizom tornával. A fájdalommentes lézeres eljárással (kollagén újrarendeződést és szintézist kiváltva) a hüvely mellső falán lévő izomzatot erősítjük és a medencei szalagrendszert feszesítjük.

Kezelés hatása: az izomzat erősítésével és a szalagok feszesítésével a stressz-inkontinencia műtét nélkül kezelhető. Hatása késleltetett, 2-3 hónap múlva érezhető a kívánt eredmény.

Legkorszerűbb eszközök

Legkorszerűbb eszközök

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.

A kezelések fájdalommentesek, érzőideg-végződések ugyanis csak a hüvely hámjában találhatóak, a lézerfényt elnyelő kötőszövetben azonban nem – ezért nincs szükség semmiféle érzéstelenítésre sem a kezelés során. Ön mindössze egy kis melegséget fog érezni a kezelések alatt, ez azonban nem kellemetlenebb, mint egy átlagos rutin nőgyógyászati vizsgálat.
Az intimlézeres kezelés nem igényel vágást és varratot, és nem jár együtt szövődménnyel vagy vérzéssel. Nem igényel műtéti előkészületeket vagy utókezelést. Biztonságos, gyors és páciensbarát megoldás, mellyel elkerülhetők a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó nemkívánatos komplikációk. A beavatkozás után a páciens azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét. A lábadozási idő rendkívül rövid. A lábadozás ideje alatt nincs szükség fájdalomcsillapítóra, vagy antibiotikumos kezelésre.

Lézeres kezeléseink enyhe, kellemetlen érzéssel, de sok esetben semmilyen fájdalommal nem járnak. Felkészült kollégáink minden esetben tájékoztatják előzetesen, mikor, milyen érzetre kell számítson.