fbpx

Benőtt köröm műtéti kezelése

Időtartam

30 perc

Szükséges Alkalmak

1 megjelenés

Play Video

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Orvosi precízséggel, körme egészsége érdekében

Központunkban a benőtt köröm(rész) sebészi eltávolítását rádiófrekvenciás koagulátor segítségével végezzük. A beavatkozást sebészeti vizsgálat előzi meg, melyben javaslatot adunk az eltávolítandó körömrészlet méretére vonatkozóan. Maga az eljárás helyi (Lidocainos) érzéstelenítésben zajlik. Az érintett körömszél, illetve a gyulladásos jelek jelenlététől függően a lábujj-lábközépcsont határán 2-4 helyre adunk a bőr alá injekciót, ezt követően a beavatkozás fájdalommentesen zajlik. A beteg körömmátrixot, az esetleges gyulladt szöveteket rádiófrekvenciás koagulátorral látjuk el. A műtét után egy vastagabb kötést helyezünk fel. Az operált területet 4-6 napig nem érheti víz, valamint otthoni kötözés is szükséges. A kezelt területet áztatni csak az új köröm megjelenését követően szabad. A köröm növekedési sebessége egyénfüggő, így ezt a beavatkozásra történő jelentkezés előtt mindenképp szükséges figyelembe venni (különösen nyáron, illetve tervezett “vizes” programok előtt).

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.