fbpx

ANYAJEGY ÉS EGYÉB BŐRKÉPLET ELTÁVOLÍTÁS

Kezelés Időtartama

kb. 30 perc / képlet

árkategória

45.000 Ft-tól

A levétel sebészeti úton, szövettani vizsgálattal történik.

Központunkban dr. Éles György plasztikai sebész főorvos, dr. Rentería Zoltán sebész szakorvos és dr. Stelescu András arc-, állcsont és szájsebész szakorvos szakszerű megoldást nyújt az anyajegytől, zsírcsomótól, vagy egyéb bőrképlettől megválni kívánók számára.

Az anyajegyeket, ill. az egyéb bőrelváltozásokat – helyi érzéstelenítésben – sebészi kimetszéssel távolítjuk el, 1-2 mm-es ép udvarral, mélységileg a bőr teljes vastagságában. A kialakult hiányt szövetkímélő, atrautikus fonallal zárjuk, a sebre steril kötés kerül.

A levétel sebészeti úton, szövettani vizsgálattal történik.

Központunkban dr. Éles György plasztikai sebész főorvos, dr. Rentería Zoltán sebész szakorvos és dr. Stelescu András arc-, állcsont és szájsebész szakorvos szakszerű megoldást nyújt az anyajegytől, zsírcsomótól, vagy egyéb bőrképlettől megválni kívánók számára.

Az anyajegyeket, ill. az egyéb bőrelváltozásokat – helyi érzéstelenítésben – sebészi kimetszéssel távolítjuk el, 1-2 mm-es ép udvarral, mélységileg a bőr teljes vastagságában. A kialakult hiányt szövetkímélő, atrautikus fonallal zárjuk, a sebre steril kötés kerül. Fontos kiemelnünk a finom-plasztikai eszközök, valamint varróanyagok prémium minőségét.  A sebészeti levételt követően előre egyeztetett időpontban kontroll-kötéscsere (kb. a műtétet követően 1 hét múlva), majd varratszedés (kb. a műtétet követően 2 hét múlva) történik. Az eltávolított képletet szövettani vizsgálatra küldjük, melynek eredményéről orvos kollégánk konzultál a pácienssel.

A levételhez szükséges bőrgyógyászati javaslat, melynek beszerzésére Központunkban is lehetőség nyílik. 

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.

Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon, vagy tájékozódjon honlapunkról a promóciók menüpontban.

A Lumena Lézerközpont szolgáltatásainak díját készpénzben, bankkártyával, illetve bizonyos szolgáltatásokat egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is fizetheti. Egészségpénztári partnereink felsorolását az árlista végén tekintheti meg. A fizetés a Lumena Recepcióján történik a vizsgálatot / kezelést követően.

A bőrgyógyászati, nőgyógyászati és urológiai magánrendelések díja az adott orvosnál fizetendő, a rendelőben. A magánrendelések áráról és a bankkártyás, illetve egészségpénztári fizetési lehetőségről érdeklődjön orvosánál vagy Recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A Tarcsay piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 200 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. Az épület előtti II-es parkoló övezetben is megállhatnak vendégeink, ennek díja 440 Ft/óra, illetve a Dunakapu Mélygarázsban, ahol 400 Ft/60 perc, 1600 Ft/24 óra a parkolási díja. További információ a kapcsolat oldalunkon.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!