fbpx

Anyajegy, egyéb bőrképlet eltávolítás

Központunkban dr. Éles György plasztikai sebész főorvos, dr. Rentería Zoltán sebész szakorvos és dr. Stelescu András arc-, állcsont és szájsebész szakorvos szakszerű megoldást nyújt az anyajegytől, zsírcsomótól, vagy egyéb bőrképlettől megválni kívánók számára.

Az anyajegyeket, ill. az egyéb bőrelváltozásokat – helyi érzéstelenítésben – sebészi kimetszéssel távolítjuk el, 1-2 mm-es ép udvarral, mélységileg a bőr teljes vastagságában. A kialakult hiányt szövetkímélő, atrautikus fonallal zárjuk, a sebre steril kötés kerül.

Benőtt köröm műtéti kezelése

Orvosi precízséggel, körme egészsége érdekében. Központunkban a benőtt köröm(rész) sebészi eltávolítását rádiófrekvenciás koagulátor segítségével végezzük. A beavatkozást sebészeti vizsgálat előzi meg, melyben javaslatot adunk az eltávolítandó körömrészlet méretére vonatkozóan. Maga az eljárás helyi (Lidocainos) érzéstelenítésben zajlik. Az érintett körömszél, illetve a gyulladásos jelek jelenlététől függően a lábujj-lábközépcsont határán 2-4 helyre adunk a bőr alá injekciót, ezt követően a beavatkozás fájdalommentesen zajlik.

Általános sebészeti vizsgálat

Mikor és mit kell operálni? Ez a sebészet egyik legfontosabb kérdése, döntése. “Epehólyag-kövességet állapítottak meg nálam, de nem okoz panaszt. Operáltassam meg magam?”. “Évek óta van egy sérvem, de könnyen vissza tudom helyezni, miért kellene nekem a műtét?”. 

Szeretettel várjuk azon pácienseinket, akik ilyen, vagy ehhez hasonló kérdésekkel szembesültek.

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.

Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon, vagy tájékozódjon honlapunkról a promóciók menüpontban.

A Lumena Lézerközpont szolgáltatásainak díját készpénzben, bankkártyával, illetve bizonyos szolgáltatásokat egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is fizetheti. Egészségpénztári partnereink felsorolását az árlista végén tekintheti meg. A fizetés a Lumena Recepcióján történik a vizsgálatot / kezelést követően.

A bőrgyógyászati, nőgyógyászati és urológiai magánrendelések díja az adott orvosnál fizetendő, a rendelőben. A magánrendelések áráról és a bankkártyás, illetve egészségpénztári fizetési lehetőségről érdeklődjön orvosánál vagy Recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A Tarcsay piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 200 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. Az épület előtti II-es parkoló övezetben is megállhatnak vendégeink, ennek díja 440 Ft/óra, illetve a Dunakapu Mélygarázsban, ahol 400 Ft/60 perc, 1600 Ft/24 óra a parkolási díja. További információ a kapcsolat oldalunkon.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!