fbpx

Kezelés Időtartama

kb. 15 perc

árkategória

160.000 Ft-tól

Újra fiatalos lendülettel.

Az évek múlásával a külső nemi szervek és a hüvelybemenet szövetei megnyúlnak, petyhüdtté, ráncossá válnak. Az általunk nyújtott lézeres kezelés hatására új kollagénrostok képződnek, a meglévők újrarendeződnek, ezáltal a szövetek feszesebbé válnak, a sötét elszíneződés csökken és a vérellátás jelentősen javul.  

A kezelés hatása: a hüvelybemenet, a kis- és nagyajkak szövetei feszesebbé válnak, a petyhüdt, megereszkedett bőr újra fiatalos, rugalmas lesz.

A nemi élet visszanyeri elvesztett örömét.

Szülések után, illetve az életkor előrehaladtával a hüvelyfalban lévő kötőszövet gyengül, ezáltal a hüvely tágassága jelentősen nőhet. A szexuális élet minősége romlik, az örömérzet csökken. A kielégülés problémát okozhat. Az Intézetünkben végzett forradalmian új MonaLisa Touch lézeres eljárás hatására a hüvely tágassága minden esetben jelentősen csökkenthető, így a szexuális élet zavarai is helyreállíthatóak.

Kezelés hatása:

Visszanyerhető a hüvely feszessége és hidratáltsága, a szexuális együttlétek élvezete nagy mértékben fokozható.

Javasolt kiegészítő kozmetikumok és étrendkiegészítők

GelaVis szépség- és vitamin

Bővebben

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.