Hüvelyszűkítés

Időtartam

15 perc

Szükséges kezelések

3 kezelés, havi 1 alkalommal

Videó lejátszása

Foglalja le időpontját kényelmesen, online!

A nemi élet visszanyeri elvesztett örömét.

Szülések után, illetve az életkor előrehaladtával a hüvelyfalban lévő kötőszövet gyengül, ezáltal a hüvely tágassága jelentősen nőhet. A szexuális élet minősége romlik, az örömérzet csökken. A kielégülés problémát okozhat. Az Intézetünkben végzett forradalmian új MonaLisa Touch lézeres eljárás hatására a hüvely tágassága minden esetben jelentősen csökkenthető, így a szexuális élet zavarai is helyreállíthatóak. Kezelés hatása:

Visszanyerhető a hüvely feszessége és hidratáltsága, a szexuális együttlétek élvezete nagy mértékben fokozható.
Legkorszerűbb eszközök

Legkorszerűbb eszközök

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

gelavis (2)

Javasolt kiegészítő termékek

GelaVis HA vitaminkapszula

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.

A lézeres hüvelyszűkítő eljárás elvégezhető, amennyiben a páciens rendelkezik 1 éven belüli negatív citológiai vizsgálattal (az 1 éven belüli nőgyógyászati rákszűrés/ PAP-teszt eredményét kell magával hoznia). A lézersugarak elől teljesen takarva marad a méhszáj, a lézersugarak csakis a hüvely falát érhetik.

Lézeres kezeléseink enyhe, kellemetlen érzéssel, de sok esetben semmilyen fájdalommal nem járnak. Felkészült kollégáink minden esetben tájékoztatják előzetesen, mikor, milyen érzetre kell számítson.