COG fogazott szálas arcfeszesítés

Időtartam

60 perc

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Látványos megoldás a bőrszövet megemelésére

A terápia elsősorban a sebészeti beavatkozással szemben élvezi a legnagyobb előnyt, mivel nem kell a fül előtti területen metszést ejteni az arcon, ugyanakkor a fiatalító hatás hasonlóan elérhető. COG fogazott bioszálak, így a kezelés során mechanikailag megemelik a bőrszöveteket, ezáltal rögtön a beavatkozás után látványos az eredmény, viszont igazi hatásukat hosszabb távon fejtik ki. A fogazott bioszálak a thread szálakhoz hasonlóan, kollagén rostok kialakulását segítik elő, így a fogak által megemelt bőrt álszalagok segítségével függesztik fel és rögzítik. A végleges eredmény 2-3 hónap múlva válik teljessé, amikor a vektoriális kollagén indukció befejeződött és 1.5-2 éven keresztül élvezhető. Az eljárás előnye, hogy látványos eredménnyel jár, nem maradnak hegek, minimális a fájdalom és nagyon rövid a gyógyulási idő.

A COG szálas kezelés hatékonysága tovább fokozható, amennyiben a Thread Lifting -bioszálas arckontúrozással „előkészítjük” a bőrt, így a kívánt bőr terület kollagén és elasztikus rostjait megerősítjük és egy rostos hálót képezünk, melyet a fogazott szálak segítségével felfüggesztjük a kívánt helyzetben.

Az esztétikai konzultációt követően, a kezelést főként 40-65 éves kor között javasoljuk nőknek és férfiaknak. A COG szálak segítségével, a faciális parézis-es betegek arc esztétikai hátrányait is lehet statikusan korrigálni. Mellékhatással általában nem kell számolnunk, esetleg a kezelést követően néhány napig duzzanat, minimális fájdalom, bevérzés lehetséges. 

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.