Ránctalanítás

Időtartam

15-20 perc

KEZELÉS HATÁSA

4-6 hónap

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

A botulinum toxin kezelés az első számú plasztikai sebészeti és kozmetológiai beavatkozás a világon. Népszerűsége az eredményességének, biztonságosságának, gyorsaságának köszönhető. Ma már nagyon sok páciens, köztük nagy számban férfiak is igénybe veszik ezt a látványos fiatalítási lehetőséget.

Az arcon lévő mimikai izmok mozgása alakítja ki az arc úgynevezett dinamikus ráncait. Sok pácienst zavarhatnak a homlok függőleges, haragos tekintetet kölcsönző ún. mérges ráncai, vagy a szem körüli ráncok. Ezek akár munkahelyi, párkapcsolati, önbecsülési vagy egyéb pszichés problémákat is okozhatnak. A botulinum toxin kezelés gyors, biztonságos és hatékony megoldás a ráncok csökkentésére vagy megszüntetésére. Néhány apró injekcióval a botulinum toxin kezelés megfiatalítja a bőrt, eltünteti a szem melletti szarkalábakat vagy a homlok vízszintes ráncait.

Első konzultáció

A kezelést megelőző orvosi konzultáción egyeztetjük a páciens elvárásait, és a kezeléssel elérhető eredményeket.

Kezelés

A botulinum toxin kezelés során egy botulinum toxin nevű bakteriális fehérjét injekciózunk a ráncokat képző izmokba, mely átmenetileg gátolja az idegvégződések és az izom közti ingerületátvitelt.

Végeredmény

A botulinum toxin kezelés eredménye már 2-5 nap múlva láthatóvá válik, maxmimális hatását kb. a 2. héttől éri el

Legkorszerűbb eszközök

Legkorszerűbb eszközök

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

  • A kezelt területek mimikai izmait a beavatkozás utáni 2 órában intenzíven szükséges használni, hogy az izmok a botulinum toxint felvegyék.
  •  A beavatkozást követő 3-4 órában a fejet függőlegesen tartva, szükséges kerülni a fekvést, a lehajlást, a szoláriumozást, a napozást.
  •  A terület erős dörzsölését, illetve a szem felé történő masszírozását 12 illetve 48 óráig kerülnie kell.
  •  Kozmetikai kezelés 2 napig nem ajánlott.

A botulinum toxin kezelés elsősorban a mimikai ráncok (dinamikus ráncok), vagyis az arcizmok által okozott ráncok esetében eredményes. Ezek a következők: a szem környéki szarkalábak, a szemöldökök közötti függőleges ráncok (az ún. „haragos” ráncok) és a homlokránc.

Kapcsolati oldalunkon található bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, telefonon, vagy akár emailben.

Konkrét időpont foglalásához kérjük kattintson az Online foglalás funkciónkra. (link)

Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén pedig rendkívül kedvezményes, 100 Ft/órás áron tud parkolni.