BOTOX Ránctalanítás

Időtartam

15-20 perc

KEZELÉS HATÁSA

4-6 hónap

Szükséges kezelések

területenként 1 alkalom

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

A fiatalos külső eléréséért

A ránctalanító kezelés az első számú plasztikai sebészeti és kozmetológiai beavatkozás a világon. Népszerűsége az eredményességének, biztonságosságának, gyorsaságának köszönhető. Ma már nagyon sok páciens, köztük nagy számban férfiak is igénybe veszik ezt a látványos fiatalítási lehetőséget.

Az arcon lévő mimikai izmok mozgása alakítja ki az arc úgynevezett dinamikus ráncait. Sok pácienst zavarhatnak a homlok függőleges, haragos tekintetet kölcsönző ún. mérges ráncai, vagy a szem körüli ráncok. Ezek akár munkahelyi, párkapcsolati, önbecsülési vagy egyéb pszichés problémákat is okozhatnak. A ránctalanítás gyors, biztonságos és hatékony megoldás a ráncok csökkentésére vagy megszüntetésére. Néhány apró, szinte fájdalommentes, az izmokba beadott tűszúrással a kezelés megfiatalítja a bőrt, eltünteti a ráncokat. A kezelés hatása 3 napon belül látható, a végleges eredmény 1-2 hét után alakul ki. A kezelés hatása kb. 4-9 hónapig tart.

Első konzultáció

A kezelést megelőző orvosi konzultáción egyeztetjük a páciens elvárásait, és a kezeléssel elérhető eredményeket.

Kezelés

A ránctalanító kezelés során egy bakteriális fehérjét injekciózunk a ráncokat képző izmokba, mely átmenetileg gátolja az idegvégződések és az izom közti ingerületátvitelt.

Végeredmény

A kezelés eredménye már 2-5 nap múlva láthatóvá válik, maxmimális hatását kb. a 2. héttől éri el

Gyakran ismételt kérdések

  • A kezelt területek mimikai izmait a beavatkozás utáni 2 órában intenzíven szükséges használni.
  •  A beavatkozást követő 3-4 órában a fejet függőlegesen tartva, szükséges kerülni a fekvést, a lehajlást, a szoláriumozást, a napozást.
  •  A terület erős dörzsölését, illetve a szem felé történő masszírozását 12 illetve 48 óráig kerülnie kell.
  •  Kozmetikai kezelés 2 napig nem ajánlott.

A  kezelés elsősorban a mimikai ráncok (dinamikus ráncok), vagyis az arcizmok által okozott ráncok esetében eredményes. Ezek a következők: szem környéki (nevető), szemöldök közötti (mérges) és a homlokráncok.

Kapcsolati oldalunkon található bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, telefonon, vagy akár emailben.

Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén pedig rendkívül kedvezményes, 100 Ft/órás áron tud parkolni.