Izzadáskezelés

Időtartam

60 perc

Szükséges kezelések

9-12 havonta

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Gyors, biztonságos és hatékony megoldás

Hyperhidrosis – azaz a fokozott izzadás komoly gondot okozhat a mindennapokban, munkahelyen vagy társaságban. Sokszor önbizalomhiány forrása is lehet. A dezodorok nem képesek sajnos felvenni a harcot ezzel a jelenséggel, bármennyire is szeretnénk. Ez a kellemetlen, zavaró egészségügyi-esztétikai probléma a nők és a férfiak kb. 3%-át érinti, melyre van megbízható, tartós megoldás.

Az apró tűszúrásokkal beadott botulinum toxin azon idegi impulzusokat gátolja, melyek a verejtékmirigyeket stimulálják, és ezzel megakadályozzák a verejték termelődését. Ez a gátló folyamat általánosságban 9 hónapig tart, de akár 12 hónapig is tartósnak bizonyulhat. Amennyiben a tünetek a későbbiekben visszatérnek, további injekciók adhatók. Kezelhető területek: hónalj, a tenyér, a talp és a homlok kezelhető botulinum toxin injekcióval.

Gyakran ismételt kérdések

A a kezelés néhány napon belül már jelentősen csökkenti a verejtékezést.
Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.
Kapcsolati oldalunkon (link) található bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, telefonon, vagy akár emailben. Konkrét időpont foglalásához kérjük kattintson az Online foglalás funkciónkra. (link)