Izzadáskezelés

Időtartam

60 perc

Szükséges kezelések

9-12 havonta

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Gyors, biztonságos és hatékony megoldás

Hyperhidrosis – azaz a fokozott izzadás komoly gondot okozhat a mindennapokban, munkahelyen vagy társaságban. Sokszor önbizalomhiány forrása is lehet. A dezodorok nem képesek sajnos felvenni a harcot ezzel a jelenséggel, bármennyire is szeretnénk. Ez a kellemetlen, zavaró egészségügyi-esztétikai probléma a nők és a férfiak kb. 3%-át érinti, melyre van megbízható, tartós megoldás.

Az apró tűszúrásokkal beadott injekció azon idegi impulzusokat gátolja, melyek a verejtékmirigyeket stimulálják, és ezzel megakadályozzák a verejték termelődését. Ez a gátló folyamat általánosságban 9 hónapig tart, de akár 12 hónapig is tartósnak bizonyulhat. Amennyiben a tünetek a későbbiekben visszatérnek, további injekciók adhatók. Kezelhető területek: hónalj, a tenyér, a talp és a homlok kezelhető injekcióval.

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére. Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.