Drakula terápia (PRF)

Időtartam

60 perc

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Kiváló elixír a bőr revujenációjára

A vérlemezkékben gazdag plazma (PRF- platelet rich fibrin), melyet “Drakula terápiának” vagy “Vámpír terápiának” is hívnak a regeneratív hatása miatt elsőként a fogászatban találta meg felhasználását, a csontpótlás egyik fő pillére jelenleg is. Ezt követően bővítették a kezelési spektrumot és jelenleg az ízületek kezelésére is egy hatékony „gyógyszer”, illetve a bőr rejuvenációjára is egy kiváló elixír.

A kezelést kifejlesztő kutató a sebgyógyulás folyamatát vették alapul. Sérüléskor a vérben lévő vérlemezkékből olyan anyagok szabadulnak fel, amelyek beindítják a sejtosztódást, fokozzák a kollagén és elasztin termelődését, a fiatal kötőszöveti sejtek sebbe áramlását, új kötőszövet és hámszövet képződését, illetve őssejteket biztosít a bőr regenerációja céljából. Mindemellett pedig az immunrendszer aktiválásával a fertőzések elleni védekezés is erősödik. A lokális érzéstelenítést követően, a kezeléssel járó kellemetlen felszínes szúrásokat könnyű elviselni. Mivel a kezelés saját vérrel történik, allergiás reakcióval nem kell számolni.

30-40 éves korban általában egy Drakula kezelés két évre lelassítja az öregedés folyamatát. 40-50 éves korosztály esetén 3 kúrából álló kezeléssorozat javasolt egy éven belül, majd fenntartó kezelések évente legalább egyszer. 50 év felett az első 3 kezelést érdemes hat hónapon belül elvégezni, majd az elért eredményt félévente beállított fenntartó kezeléssel megtartani. A Drakula terápia eredménye 1.5-2 évig tarthat.

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.