Thread lifting - bioszálas arckontúrozás

Időtartam

60 perc

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Hatékony kezelés a kollagén termelés beindítására

A kor előrehaladtával a bőr feszessége csökken, mivel a bőr kollagén és elasztikus rostjai meggyengülnek. A bioszálas arckontúrozás az arcfelvarrás minimál invazív eljárása, melynek folyamán fonalakat helyezünk a bőr tartószöveteinek erősítése céljából.  Ezek a fonalak steril, bőrbarát felszívódó anyagból készülnek. A kezelést követően a fonalak mentén a kollagén termelés fokozódik, vékony álszalagok alakulnak ki, amelyek felfüggesztik a bőrt és a textúráját rugalmasabbá alakítják át. A végleges eredmény 2-3 hónap múlva válik teljessé, amikor a vektoriális kollagén indukció befejeződött és 1.5-2 éven keresztül élvezhető.

Az esztétikai konzultációt követően, a kezelést főként 35-50 éves kor között javasoljuk nőknek és férfiaknak. Mellékhatással általában nem kell számolnunk, esetleg a kezelést követően néhány napig duzzanat, minimális fájdalom, bevérzés lehetséges.

Az eljárás során helyi érzéstelenítésben, egy vezető tű segítségével a bőr alá juttatjuk a korábban kiválasztott fonalakat. A fonalak darabszámától függően a kezelés 30-60 percet vesz igénybe. A hatás azonnal látható, de a végleges eredmény 3 hónap múlva válik teljessé. A beültetett fonalak nem csupán megtámasztják a szöveteket, hanem kollagén termelést is elindítanak maguk körül, ezáltal feszesítik a bőrt abban az irányban, ahonnan be lettek fűzve. Ezt a hatást vektoriális kollagén indukciónak nevezzük.

Gyakran ismételt kérdések

Nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy 35-50 éves kor között ajánlott hölgyeknek és férfiaknak.

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.