Stria kezelése

Időtartam

15-20 perc

Szükséges kezelések

4-6 kezelés

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

A stria megjelenése a bőr felületén igen zavaró lehet, sok ember életében komoly esztétikai problémát okozhatnak. Nem csoda, hogy a nők folyamatosan keresik a megoldást eltüntetésükre. Megjelenésük oka az, hogy a bőr alatti kötőszövet nem tud ugyanolyan ütemben növekedni, mint a bőr felső rétege, így repedezni kezd, majd végül elszakad. A bőr feszülésének irányában csíkok alakulnak ki, melyek kezdetben lila-vörös színűek, majd később fehérré válnak.
Abban az esetben, ha már kifehéredett striák eltüntetéséről van szó, már hosszabb kezeléssorozatra kell gondolnunk. Ilyenkor a fehér csíkok a kezelések hatására elvékonyodnak és a kötőszövet is regenerálódni kezd. Emellett a lézer láthatóan javít a fehér striák okozta egyenetlenségen.

Fájdalommentes, megbízható, gyors.

Legkorszerűbb eszközök

Legkorszerűbb eszközök

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolati oldalunkon (link) található bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, telefonon, vagy akár emailben.

Konkrét időpont foglalásához kérjük kattintson az Online foglalás funkciónkra. (link)

Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

Lézeres kezeléseink enyhe, kellemetlen érzéssel, de sok esetben semmilyen fájdalommal nem járnak. Felkészült kollégáink minden esetben tájékoztatják előzetesen, mikor, milyen érzetre kell számítson.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén pedig rendkívül kedvezményes, 50 Ft/órás áron tud parkolni.