fbpx

Seprűvéna kezelés

Időtartam

kb. 30 perc

ajánlott kezelések

ált. 1 kezelés elegendő

KONTROLL

kb. 6 hónap elteltével

Videó lejátszása

A különböző esztétikai érelváltozások kezelése ma már nem jelent problémát. A seprűvénák 1-2, max. 3 mm átmérőjű, finom, kékes, seprűszerű erecskék, melyek főleg a combokon és a vádlik felett jelentkeznek, rendszerint egy kissé tágabb, központi véna köré rendeződve. Funkcionális zavart nem okoznak, esztétikailag azonban nagyon zavaróak lehetnek. A lézeres kezelés során a nagy energiájú alexandrit lézerfény szelektíven, az érben lévő hemoglobinban nyelődik el, az érfal felmelegedik és összetapad, majd felszívódik. A beavatkozás során tehát a tágult ér lassan és természetes módon tűnik el. A környező struktúrák és a felszíni hám nem károsodik, a kezelés teljesen biztonságos. Bár a betegségre való hajlam, vagy annak oka nem szüntethető meg, a tünetek már egy kezeléssel is rendkívül eredményesen eltüntethetőek. A kezelést követően, kb. 6 hónap elteltével kontroll vizsgálat javasolt, mely során az esetlegesen visszamaradt erecskék megkezelhetőek.

Online időpontfoglalás

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

Mennyire fájdalmas a kezelés?

A beavatkozás csekély fájdalommal jár, mely a készülék kontakt hűtésével és igény esetén fájdalomcsillapító krémmel és hűtőzselé használatával csökkenthető.

Milyen eredményre számíthatok?

A kb. 1-2 mm-es (de maximum 3 mm-es) látható kék-lila erek már egy kezeléssel is eltüntethetőek.

Tartós megoldás a hibátlan, esztétikus bőrért.

gelavis (2)

Javasolt kiegészítő termékek

Gelavis HA hialuronsavas prémium kapszula, Uriage fényvédők

Gyakran ismételt kérdések

Közvetlenül a beavatkozás után két héten keresztül kompressziós harisnya vagy fásli viselése javasolt, továbbá 4-5 napig kerülendő a szauna, masszázs és a testedzés. Kb. 6 hétig védeni kell a kezelt felületet a napfénytől és szolárium használata is ellenjavallt.

Kérjük, ha lehetséges, hozzon magával kompressziós harisnyát / zoknit, vagy elasztikus fáslit, melyet a kezelés után kb. 2 hétig javasolt viselni. A kezelendő bőrfelületen kérjük, ne használjon testápolót.

A kezelés jellemzően nem jár nagy fájdalommal, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimalizálható a fájdalomérzet. A folyamatos hűtés mellett lidocainos fájdalomcsillapító krém és hűtőzselé is rendelkezésre áll.

Mivel központunkban non-ablatív (a bőr felületén sérülést nem okozó) lézerkezeléseket végzünk, a kezelés után egyből vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.
A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt. A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.
Gyermek lézeres kezelése kerülendő. Szőrtelenítés ideálisan már lezajlott serdülőkor után javasolt, leghamarabb 16-17 éves korú fiatalok esetében. Makacs, zavaró, nehezen, vagy nem gyógyuló éranyajegyek, érelváltozások, csillaganyajegyek kezelhetők szülői kérésre gyermek esetén is. Hegkezelés gyermekeknél nem végezhető. 18 éves kor alatti gyermek esetén szülői beleegyező, vagy szülő jelenléte szükséges.
Bár a lézerkezelésnek nincs magzatkárosító hatása, a szakmai protokoll szerint terhesség alatt nem végzünk lézeres beavatkozást.

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.