Seprűvéna kezelés

Időtartam

10-20 perc

ajánlott kezelések

1 kezelés, 2-3 alkalom

szükséges gyakoriság

6 hónap elteltével

Videó lejátszása

Online időpontfoglalás

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

A különböző esztétikai érelváltozások kezelése ma már nem jelent problémát. A seprűvénák 1-2 mm vastagságú, finom, kékes, seprűszerű erecskék, melyek főleg a combokon és a vádlik felett jelentkeznek, rendszerint egy kissé tágabb, központi véna köré rendeződve. Funkcionális zavart nem okoznak, esztétikailag azonban nagyon zavaróak lehetnek. A lézeres kezelés során a nagy energiájú alexandrit lézerfény szelektíven, az érben lévő hemoglobinban (érfesték) nyelődik el, az érfal felmelegedik és összetapad, majd felszívódik. A beavatkozás során tehát a tágult ér lassan és természetes módon tűnik el. A környező struktúrák és a felszíni hám nem károsodik, a kezelés teljesen biztonságos. Bár a betegségre való hajlam, vagy annak oka nem szüntethető meg, a tünetek már egy kezeléssel is rendkívül eredményesen eltüntethetőek.

Mennyire fájdalmas a kezelés?

Csekély, mely a készülék kontakt hűtésével és igény esetén fájdalomcsillapító krémmel és hűtőzselével tovább csökkenthető

Milyen eredményre számíthatok?

A látható kék-lila erek már egy kezeléssel is eltüntethetőek.

Azonnali megoldás a hibátlan esztétikus bőrért.

gelavis (2)

Javasolt kiegészítő termékek

Gelavis HA hialuronsavas prémium kapszula, Uriage fényvédők

Gyakran ismételt kérdések

Közvetlenül a beavatkozás után egy héten keresztül kompressziós harisnya vagy fásli viselése javasolt, 4-5 napig kerülendő a szauna, masszázs és a testedzés. Egy hónapig magas faktorszámú napvédő használata javasolt, továbbá védeni kell a kezelt felületet a napfénytől.
Kapcsolat megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére. Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.