Rosacea kezelés

Időtartam

20-30 perc

Szükséges kezelések

4-6 kezelés hetente ezt követően évente 2-3 fenntartó kezelés javasolt


FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

A rozácea betegség elnevezése (rózsaszerű) a fő bőrtünetre, az arcbőr vörös értágulatos elváltozására utal. Gyakori az előfordulása, kialakulásában az egyéni hajlamnak, örökletes tényezőknek nagy szerepe van. Az első tünetek rendszerint már fiatal korban kezdődnek, időszakosan fellépő arcvörösség és duzzanat formájában, de a betegek zömmel csak 40-50 éves kor körül, előrehaladottabb stádiumban (borvirág) keresik fel az orvost. A rozácea ugyanis egy idült, egyre rosszabbodó, jellegzetesen hullámzó lefolyású betegség. 

A központunkban alkalmazott IPL és Nd:YAG lézeres kezelés hatására a kellemetlen, esztétikai problémát okozó elváltozások teljesen megszüntethetőek. A szelektív fototermolízis során a nagy energiájú lézerfény a környezet károsítása nélkül csak az erekben nyelődik el, ezáltal a tágult erek fala összetapad és az ér később felszívódik. Akár már egyetlen kezelés is látványos javulást eredményezhet, a tökéletes eredmény eléréséhez kúraszerű kezelés javasolt. Bár a rozáceás hajlam megmarad, az időben elkezdett lézeres kezelés a folyamatot a legelső stádiumban tudja megakasztani, ezáltal a súlyosabb elváltozások hatékonyan kivédhetők. A lézeres kezelés az előrehaladt (gyulladt csomós) stádiumban is hozhat tökéletes végeredményt.

Fájdalomérzet: fájdalommentes

A kezelés eredménye: minden kezelés után látványosan szívódnak fel a bőr alatti kis erek, a kitágult erek pár héten belül eltűnnek

Eltüntetjük az arc vörös értágulatait.

uriage (1)

Javasolt kiegészítő termékek

Uriage Roseliane termékcsalád

Legkorszerűbb eszközök

Legkorszerűbb eszközök

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére. Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.

A kezelés után szigorú fényvédelem, a kimelegedéssel-izzadással járó helyezetek (szauna, gőzfürdő, intenzív sportolás) kerülése javasolt. Márciustól októberig, és szükség esetén télen is megfelelő magas faktorszámú fényvédelemről gondoskodni kell. A kiváltó faktorok (napfény, gyógyszerek, diéta, stb.) tudatos kiiktatása javasolt.