fbpx

Rosacea kezelés

Időtartam

20-30 perc

Szükséges kezelések

4-6 kezelés hetente ezt követően évente 2-3 fenntartó kezelés javasolt


Videó lejátszása

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

A rozácea betegség elnevezése (rózsaszerű) a fő bőrtünetre, az arcbőr vörös értágulatos elváltozására utal. Gyakori az előfordulása, kialakulásában az egyéni hajlamnak, örökletes tényezőknek nagy szerepe van. Az első tünetek rendszerint már fiatal korban kezdődnek, időszakosan fellépő arcvörösség és duzzanat formájában, de a betegek zömmel csak 40-50 éves kor körül, előrehaladottabb stádiumban (borvirág) keresik fel az orvost. A rozácea ugyanis egy idült, egyre rosszabbodó, jellegzetesen hullámzó lefolyású betegség. 

A központunkban alkalmazott IPL és Nd:YAG lézeres kezelés hatására a kellemetlen, esztétikai problémát okozó elváltozások teljesen megszüntethetőek. A szelektív fototermolízis során a nagy energiájú lézerfény a környezet károsítása nélkül csak az erekben nyelődik el, ezáltal a tágult erek fala összetapad és az ér később felszívódik. Akár már egyetlen kezelés is látványos javulást eredményezhet, a tökéletes eredmény eléréséhez kúraszerű kezelés javasolt. Bár a rozáceás hajlam megmarad, az időben elkezdett lézeres kezelés a folyamatot a legelső stádiumban tudja megakasztani, ezáltal a súlyosabb elváltozások hatékonyan kivédhetők. A lézeres kezelés az előrehaladt (gyulladt csomós) stádiumban is hozhat tökéletes végeredményt.

Fájdalomérzet: fájdalommentes

A kezelés eredménye: minden kezelés után látványosan szívódnak fel a bőr alatti kis erek, a kitágult erek pár héten belül eltűnnek

Eltüntetjük az arc vörös értágulatait.

uriage (1)

Javasolt kiegészítő termékek

Uriage Roseliane termékcsalád

Legkorszerűbb eszközök

Legkorszerűbb eszközök

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.

Közvetlenül a beavatkozás után két héten keresztül kompressziós harisnya vagy fásli viselése javasolt, továbbá 4-5 napig kerülendő a szauna, masszázs és a testedzés. Kb. 6 hétig védeni kell a kezelt felületet a napfénytől és szolárium használata is ellenjavallt.

Kérjük, ha lehetséges, hozzon magával kompressziós harisnyát / zoknit, vagy elasztikus fáslit, melyet a kezelés után kb. 2 hétig javasolt viselni. A kezelendő bőrfelületen kérjük, ne használjon testápolót.

A kezelés jellemzően nem jár nagy fájdalommal, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimalizálható a fájdalomérzet. A folyamatos hűtés mellett lidocainos fájdalomcsillapító krém és hűtőzselé is rendelkezésre áll.

Mivel központunkban non-ablatív (a bőr felületén sérülést nem okozó) lézerkezeléseket végzünk, a kezelés után egyből vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.
A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt. A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.
Gyermek lézeres kezelése kerülendő. Szőrtelenítés ideálisan már lezajlott serdülőkor után javasolt, leghamarabb 16-17 éves korú fiatalok esetében. Makacs, zavaró, nehezen, vagy nem gyógyuló éranyajegyek, érelváltozások, csillaganyajegyek kezelhetők szülői kérésre gyermek esetén is. Hegkezelés gyermekeknél nem végezhető. 18 éves kor alatti gyermek esetén szülői beleegyező, vagy szülő jelenléte szükséges.
Bár a lézerkezelésnek nincs magzatkárosító hatása, a szakmai protokoll szerint terhesség alatt nem végzünk lézeres beavatkozást.