Pigmentfolt kezelés

Időtartam

15-20 perc

Szükséges kezelések

1-3 kezelés

kezelések gyakorisága

4-6 hetente

Videó lejátszása

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

Pigmentfoltok, májfoltok az arc, nyak, dekoltázs területén és a kézfejek bőrén alakulhatnak ki leggyakrabban. Oka a bőr pigmentanyagának, a melaninnak körülírt helyen történő felhalmozódása. Kialakulásában genetikai tényezőknek, hormonális változásoknak, egyes belső szervi betegségeknek, gyulladásos bőrbetegségeknek, fényérzékenyítő kozmetikumok használatának van leggyakrabban szerepe. Közvetlen kiváltó oka azonban a napsugárzás UV tartománya. A kezelés alapja, hogy az lézer fénye a melaninban szelektíven nyelődik el, annak szerkezetét megbontja, a szétesett részecskéket pedig a fehér vérsejtek eltakarítják. 

Az arc és a kézfej bőrfelszínén lévő kisebb pigmentfoltok kezelése Cynosure Elite+ készülékkel, Alexandrit lézerrel történik. A kiterjedtebb, nagyobb foltok is jelentősen halványíthatóak IPL kezeléssel. Már egy kezelés is hatásos lehet, de általában kúraszerű kezelés szükséges. A pigment-foltosodásra hajlamos pácienseknek egész életükben fokozottan ügyelni kell a napfény védelemre, így januártól decemberig 30-50 faktoros fényvédő használata javasolt.

teoxiane (1)

Javasolt kiegészítő termékek

Uriage Depiderm termékcsalád, Teoxane RHA x VCIP bőrkiegyenlítő, pigmenthalványító szérum, Uriage fényvédők

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

A beavatkozás után kiemelten fontos a folyamatos fényvédelem.
Kapcsolat megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére. Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.