Körömgomba kezelés

Időtartam

5 perc / köröm

Szükséges kezelések

8, mely szükség esetén megismételhető


Kezelések gyakorisága

Egy félév alatt kezdetben 2 hetente, majd 4 hetente


FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

A körömgombásodás Európában igazi népbetegség, mely az esztétikai problémán túl idővel fájdalmat, rendellenes növekedést okoz, továbbá jelentősen ronthatja az életminőséget és kiindulási forrása lehet számos súlyos betegségnek. Jellemzően a körömlemez megvastagodik, alatta sárgás szarutömeg halmozódik fel, a köröm töredezetté válik. Általában egy körmön kezdődik, majd átterjed a többire. Kezelése korábban nehéz feladatnak bizonyult, a helyi ecsetelők, krémek, lakkok csekély hatékonyságúak, a gyógyszeres kezelésnek pedig számos mellékhatása lehet. A lézeres kezelés a körömgomba gyógyításában áttörést hozott, segítségével rendkívül hatékonyan és megbízhatóan kezelhető a betegség. 

A nagy energiájú Nd-YAG lézersugarak közvetlenül a kórokozókat pusztítják el, a környezetet nem károsítják, mellékhatásokkal, vagy szövődményekkel nem kell számolni. Az egész évben végezhető, kúraszerűen ajánlott kezeléssorozat rendkívül hatásos, a gyógyulás esélye az egyéb módszerekhez képest kimagasló, akár 90%-os. További előnye, hogy a kezelés után a beteg azonnal folytathatja szokásos tevékenységét. A beavatkozás utáni javaslatok (pl. korábbi lábbelik cseréje) maradéktalan betartása a tartós eredmény biztosítása érdekében kiemelten fontos.

A kezelés eredménye: a kórokozók elpusztítását követően a körömlemez lenövekedésével visszanyerhető a körmök eredeti állapota.

Fájdalomérzet: fájdalommentes, a kezelés során kis felmelegedést tapasztalhat a beteg

Kezelés utáni teendők: a gyógyulást követően a folyamatos megelőzésre fokozottan figyelni kell, így a láb és körmök megfelelő ápolása, a cipők fertőtlenítése, és a hajlamosító tényezők kiiktatása kiemelten fontos. Körömlakk a kezelést követő 1-2 nap múlva újra használható.

A bőrmegújulás szolgálatában

A szebb bőrfelszínért
Legkorszerűbb eszközök

Legkorszerűbb eszközök

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére. Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.

A körömlakk előzetes alapos eltávolítása szükséges.