Hegkezelés

Időtartam

20 perc

javasolt kezelések száma

4-6 alkalom

javasolt gyakoriság

havonta

Fájdalomérzet:

csekély

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

A mélyebb szöveteket is érintő sérülések esetén hegesedés alakul ki. A sérülést követően a szervezet regenerációs és reparációs folyamatai azonnal beindulnak. A heg az első fél – 1 évben vöröses színű és akár enyhén kiemelkedő is lehet, majd lassan kifehéredik és össze is húzódik. A hegképződés természetes folyamat eredménye, mely hosszú időszak, egyes hegek még évek múlva is „mozognak”, változnak. A „normális” heget nem kell kezelni. A hegek kezelése akkor szükséges, ha esztétikailag vagy funkcionálisan zavaróak, vagy ha panaszt okoznak, pl. viszketnek vagy fájnak. Bár a hegeket teljesen eltüntetni nem lehet, a mai korszerű lézerkezelések segítségével bőrsérülés nélkül lényegesen esztétikusabbakká tehetőek. A Nd:YAG lézerfénnyel végzett beavatkozás hatására nemcsak a kollagénrostozat újul meg, hanem a bőr vízmegkötőképessége is javul, a besüppedt hegek kiemelkednek, a túlburjánzó hegek pedig lelapulnak. Összességében szebb, puhább, kisebb heget kaphatunk. Tapasztalatok szerint az 1 évnél fiatalabb hegek kezelése eredményesebb. A kezelés eredménye: a púpos, dudoros hegek szebbé, laposabbá válnak, a hegek mérete csökken, felszíne puhább lesz.
gelavis (1)

Javasolt kiegészítő termékek

Uriage Bariéderm heggyógyító bőrgyógyászati olaj, Gelavis HA hialuronsavas prémium kapszula

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.