fbpx

Hegkezelés

Időtartam

20 perc

javasolt kezelések száma

non-ablatív: 4-6 alkalom, ablatív: 2-3 alkalom

javasolt gyakoriság

havonta

Fájdalomérzet:

csekély

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

A mélyebb szöveteket is érintő sérülések (pl. baleset, vagy akné) következtében hegesedés alakul ki. A sérülést követően a szervezet regenerációs és reparációs folyamatai azonnal beindulnak. A heg az első fél – 1 évben vöröses színű és akár enyhén kiemelkedő is lehet, majd lassan kifehéredik és össze is húzódik. A hegképződés természetes folyamat eredménye, mely hosszú időszak, egyes hegek még évek múlva is „mozognak”, változnak. A „normális” heget nem kell kezelni. A hegek kezelése akkor szükséges, ha esztétikailag vagy funkcionálisan zavaróak, vagy ha panaszt okoznak, pl. viszketnek vagy fájnak.

Bár a hegeket teljesen eltüntetni általában nem lehet, a mai korszerű lézerkezelések segítségével azok lényegesen esztétikusabbakká tehetőek. A Nd:YAG vagy a széndioxid lézerfénnyel végzett beavatkozás hatására nemcsak a kollagénrostozat újul meg, hanem a bőr vízmegkötőképessége is javul. A lézeres kezelés eredményeként a besüppedt hegek kiemelkednek, a túlburjánzó, púpos, dudoros hegek pedig lelapulnak, a hegek mérete csökken, felszíne puhább lesz. Összességében szebb, puhább, kisebb heget kaphatunk. Bizonyos esetekben injekciós eljárással felváltva zajlik a lézeres terápia.

Aknés bőr esetén is lehetőség van a hegek lézeres kezelésére, azonban fontos tudni, hogy ezt az aknés bőr “nyugalmi időszakában” kell végezni.

Központunkban lehetőség van kétféle lézeres frekvenciával is kezelni a problémás területet. Az első beavatkozás előtt javasolt bőrgyógyász főorvosunkkal konzultálni, hogy a leghatékonyabb eljárást alkalmazzuk a panasz megszüntetésére.

gelavis (1)

Javasolt kiegészítő termékek

Uriage Bariéderm heggyógyító bőrgyógyászati olaj, Gelavis HA hialuronsavas prémium kapszula

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.