Bőrfiatalítás

Időtartam

30 perc

ajánlott kezelések

6-8 kezelés

Javasolt gyakoriság

4 hetente

Online időpontfoglalás

Foglalja le időpontját kényelmesen, online!

A kor előrehaladtával a genetikai tényezők, a környezeti hatások és a napsugárzás hatására az arcon, a nyakon, a dekoltázson és kézfejeken a bőr fakóvá, rugalmatlanná válik, pigmentfoltok, szarusodási zavarok, értágulatok és ráncok jelennek meg. Intézetünkben a non-ablatív bőrfiatalító kezelést a Cynosure Elite+ lézergéppel, Nd:YAG lézerfénnyel végezzük. A kezelés sérülés nélkül újítja  meg   a felszíni hám és  kötőszövet elemeit,  új kollagén rostozat alakul ki, ez biztosítja  a bőr rugalmasságát, ránctalanságát, és ezáltal a  fiatalos megjelenést. Az úgynevezett „ebédidős” kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a munkába és folytathatja mindennapi tevékenységét. A kedvező változások már 2-3 hét után is észlelhetőek, az új kollagén rostok kialakulásához 3-6 hónap szükséges. A rejuvenációs kezelés hatása életmódtól függően 3-5 évig élvezhető.

Milyen eredményre számíthatok?

Az öregségi pigmentfoltok, értágulatok elhalványodnak, vagy teljesen eltűnnek, a ráncok kisimulnak, az egész bőr fiatalosabbá és üdébbé válik.

Mennyire fájdalmas a kezelés?

A kezelés enyhe csípő érzéssel járhat.

A lézeres bőrfiatalítás a legmodernebb technikák egyike

teoxiane (1)

Javasolt kiegészítő termékek

Teoxane prémium orvosi kozmetikum család, Gelavis HA hialuronsavas kapszula
, Uriage fényvédők

Kiegészítő kezelés

A módszer kombinálható ráncfeltöltéssel vagy botulinum toxin kezeléssel


Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére. Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.