fbpx

bőrfiatalítás (NON-ABLATÍV)

Időtartam

30 perc

ajánlott kezelések

6-8 kezelés

Javasolt gyakoriság

4 hetente

Online időpontfoglalás

Foglalja le időpontját kényelmesen, online!

A kor előrehaladtával a genetikai tényezők, a környezeti hatások és a napsugárzás hatására az arcon, a nyakon, a dekoltázson és kézfejeken a bőr fakóvá, rugalmatlanná válik, pigmentfoltok, szarusodási zavarok, értágulatok és ráncok jelennek meg. Intézetünkben a non-ablatív bőrfiatalító kezelést a Cynosure Elite+ lézergéppel, Nd:YAG lézerfénnyel végezzük. A kezelés sérülés nélkül újítja  meg   a felszíni hám és  kötőszövet elemeit,  új kollagén rostozat alakul ki, ez biztosítja  a bőr rugalmasságát, ránctalanságát, és ezáltal a  fiatalos megjelenést. Az úgynevezett „ebédidős” kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a munkába és folytathatja mindennapi tevékenységét. A kedvező változások már 2-3 hét után is észlelhetőek, az új kollagén rostok kialakulásához 3-6 hónap szükséges. A rejuvenációs kezelés hatása életmódtól függően 3-5 évig élvezhető.

Milyen eredményre számíthatok?

Az öregségi pigmentfoltok, értágulatok elhalványodnak, vagy teljesen eltűnnek, a ráncok kisimulnak, az egész bőr fiatalosabbá és üdébbé válik.

Mennyire fájdalmas a kezelés?

A kezelés enyhe csípő érzéssel járhat.

A lézeres bőrfiatalítás a legmodernebb technikák egyike

teoxiane (1)

Javasolt kiegészítő termékek

Teoxane prémium orvosi kozmetikum család, Gelavis HA hialuronsavas kapszula
, Uriage fényvédők

Kiegészítő kezelés

A módszer kombinálható ráncfeltöltéssel

Gyakran ismételt kérdések

Közvetlenül a beavatkozás után két héten keresztül kompressziós harisnya vagy fásli viselése javasolt, továbbá 4-5 napig kerülendő a szauna, masszázs és a testedzés. Kb. 6 hétig védeni kell a kezelt felületet a napfénytől és szolárium használata is ellenjavallt.

Kérjük, ha lehetséges, hozzon magával kompressziós harisnyát / zoknit, vagy elasztikus fáslit, melyet a kezelés után kb. 2 hétig javasolt viselni. A kezelendő bőrfelületen kérjük, ne használjon testápolót.

A kezelés jellemzően nem jár nagy fájdalommal, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimalizálható a fájdalomérzet. A folyamatos hűtés mellett lidocainos fájdalomcsillapító krém és hűtőzselé is rendelkezésre áll.

Mivel központunkban non-ablatív (a bőr felületén sérülést nem okozó) lézerkezeléseket végzünk, a kezelés után egyből vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.
A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt. A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.
Gyermek lézeres kezelése kerülendő. Szőrtelenítés ideálisan már lezajlott serdülőkor után javasolt, leghamarabb 16-17 éves korú fiatalok esetében. Makacs, zavaró, nehezen, vagy nem gyógyuló éranyajegyek, érelváltozások, csillaganyajegyek kezelhetők szülői kérésre gyermek esetén is. Hegkezelés gyermekeknél nem végezhető. 18 éves kor alatti gyermek esetén szülői beleegyező, vagy szülő jelenléte szükséges.
Bár a lézerkezelésnek nincs magzatkárosító hatása, a szakmai protokoll szerint terhesség alatt nem végzünk lézeres beavatkozást.

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.