fbpx

ARCBŐRDIAGNOSZTIKA

Play Video

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Jelentkezzen be professzionális arcbőr elemzésre, hogy mielőbb lássa bőrének állapotát, és a felszín alatti rejtett elváltozásokat!

A Lumena Lézerközpontban elérhető arcbőrdiagnosztikai vizsgálat, mely során bőrgyógyászaink, vagy asszisztenseink átvizsgálják az arcbőr felszínét és a mélyebb rétegek állapotát a Syltron Observ 520x professzionális készülékkel.

A fotódokumentáló és bőranalizáló eszköz 8 fénymódban, 5 szögben készít felvételt, melyek megmutatják a szabad szemmel nem látható esetleges rendellenességeket, bőrkárosodást is. A vizsgálat során különösen a pigmentfoltok, érelváltozások, aknék, finom és mély ráncok, bőrtextúra, tág pórusok, volumenhiány, arc(as)szimetria kerül átvizsgálásra. A felvételeket pácienseink rendelkezésére bocsájtjuk.

A vizsgálat igény esetén kiegészíthető bőrgyógyász által felállított kezelési tervvel, továbbá napi bőrápolási rutinra tett javaslattal, melyben a bőrének szükséges hatóanyagok, kozmetikumok, fényvédők kerülnek meghatározásra. A bőrdiagnosztika során felderített esetleges bőrhibák a Klinikánkon végzett lézeres bőrgyógyászati kezelésekkel, és / vagy orvosesztétikai kezelésekkel javíthatóak, eltüntethetőek.

Tekintse meg az Observ 520x készülék bemutató videóját, melyet IDE kattintva érhet el.

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.