fbpx

Arcbőrdiagnosztika a Lumena Lézerközpontban az Observ 520x professzionális bőranalizáló készülékkel

A Lumena Lézerközpontban elérhető új szolgáltatásként az ARCBŐR DIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLAT, mely során bőrgyógyászaink átvizsgálják az arcbőr felszínét és a mélyebb rétegek állapotát a Syltron Observ 520x professzionális készülékkel.

A fotódokumentáló és bőranalizáló eszköz 8 fénymódban, 5 szögből készít felvételt, melyek megmutatják a szabad szemmel nem látható esetleges rendellenességeket, bőrkárosodást is. A vizsgálat során különösen a pigmentfoltok, érelváltozások, aknék, finom és mély ráncok, bőrtextúra, tág pórusok, volumenhiány, arc(as)szimetria kerül átvizsgálásra. A felvételeket pácienseink rendelkezésére bocsájtjuk.

A vizsgálat igény esetén kiegészíthető bőrgyógyász által felállított KEZELÉSI TERVVEL, továbbá napi bőrápolási rutinra tett javaslattal, melyben a bőrének szükséges hatóanyagok, kozmetikumok, fényvédők kerülnek meghatározásra. A bőrdiagnosztika során felderített esetleges bőrhibák a Klinikánkon végzett lézeres bőrgyógyászati kezelésekkel, és / vagy orvosesztétikai kezelésekkel javíthatóak, eltüntethetőek.

Jelentkezzen be professzionális arcbőr elemzésre, hogy mielőbb lássa bőrének állapotát, és a felszín alatti rejtett elváltozásokat! Várjuk szeretettel!
Online bejelentkezés:

https://lumena.salonic.hu/showServices/?placeId=771&specId=13048

Tekintse meg az Observ 520x készülék bemutató videóját:

https://fb.watch/dq5pmUddWh/

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel is.

Facebook
Email