Akne kezelés

Időtartam

15 perc

Szükséges kezelések

6-10 kezelés

Kezelések gyakorisága

2-4 hetente

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

A faggyútermelés fokozódása, a faggyúmirigyek kivezetőcsöveinek elzáródása gyulladásos váladékkal telt göbök kialakulásához vezethet. A hagyományos antibiotikus és helyi fertőtlenítő kezelések hiányában a lézer- és fényterápiás készülékek hatékony lehetőséget biztosítanak a gyógyulásra. 

A tünetek jellegétől és súlyosságától függően IPL és lézerkészülék is rendelkezésünkre áll, melyek segítségével a kórokozókat elpusztítva a faggyúmirigyek váladéktermelése csökkenthető, a tüneteket súlyosbító gyulladás megszüntethető.

Mi a kezelés eredménye?

A gyulladás csökkenésével a pattanásképződés mérséklődik.

Fájdalomérzet:

Fájdalommentes.
teoxiane (1)

Javasolt kiegészítő termékek

Uriage Hyséac termékcsalád, Teoxane Re(Cover) Complexion árnikás alapozó SPF 50+, Uriage fényvédők

Legkorszerűbb eszközök

Legkorszerűbb eszközök

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére. Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.