fbpx

4D BABAMOZI - MAGZATI ultrahang SZŰRŐvizsgálat

Időtartam

30 perc

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

A Lumena Lézerközpontban terhességi 4D ultrahangvizsgálat és III. trimeszteri (30-32 hetes) kötelező szűrővizsgálat is elérhető kényelmes, biztonságos, barátságos környezetben. Babamozi – 4D ultrahang vizsgálatra a 24. és 37. terhességi hét között várjuk a kismamákat.

A szülészeti ultrahangvizsgálatok hagyományosan 2D képek megjelenítésével történnek, ilyenkor a vizsgált terület a szürkeskála különböző árnyalataiban látható a monitoron. A 3D vizsgálat során a magzat egyes testrészei térben ábrázolódnak, míg 4D vizsgálattal realisztikusabb képet kapunk az idő, mint negyedik dimenzió megjelenítésével. Szemügyre vehető a magzat mozgása, viselkedése, mimikája is. Egyes esetekben a 3D/4D vizsgálat hasznos többletinformációkkal is szolgálhat a magzat egészségét illetően. 

Központunkban tapasztalt szonográfus végzi a vizsgálatot, szülész-nőgyógyász szakmai felügyeletével. A vizsgálat végén képi dokumentációval és írásos lelettel látjuk el kedves pácienseinket. 

Bízunk benne, hogy a szakmai információk átadásán túl elősegítjük a magzat és szülők közötti érzelmi kapcsolat elmélyülését is..

Maradandó emlék

Maradandó emlék

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.