fbpx

“Babamozi” – 4D ultrahang vizsgálat

A szülészeti ultrahang vizsgálatok hagyományosan 2D képek megjelenítésével történnek, ilyenkor a vizsgált terület a szürkeskála különböző árnyalataiban látható a monitoron. A 3D vizsgálat során a magzat egyes testrészei térben ábrázolódnak, míg 4D vizsgálattal realisztikusabb képet kapunk az idő, mint negyedik dimenzió megjelenítésével. Szemügyre vehető a magzat mozgása, viselkedése, mimikája is. Egyes esetekben a 3D/4D vizsgálat hasznos többletinformációkkal is szolgálhat a magzat egészségét illetően.

A 4D ultrahang vizsgálatra a 24. és 37. terhességi hét között várjuk a kismamákat. Amennyiben az Önök által választott 4D magzati ultrahangvizsgálat a MSZNUT által előírt 30-32. terhességi hét között történik, valamint a részletes szűrés is elvégzésre kerül lelettel dokumentálva, akkor a III. trimeszteri szűrővizsgálatot megfelelően helyettesíti.

Központunkban tapasztalt szonográfus végzi a vizsgálatot, szülész-nőgyógyász szakmai felügyeletével. A kb. 30 perces vizsgálat végén írásos lelettel látjuk el kedves pácienseinket, továbbá minden kismamát megajándékozunk egy pendrive-ra kimentett filmmel, és néhány kedves ultrahang képpel a magzatról. Bízunk benne, hogy a szakmai információk átadásán túl elősegítjük a magzat és a szülők közötti érzelmi kapcsolat elmélyülését is.

Online bejelentkezés:

Szolgáltatás kiválasztása – Lumena Lézerközpont (salonic.hu)

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel is.

Facebook
Email