Végleges szőrtelenítés

Időtartam

5-45 perc

Szükséges kezelések

4-8 alkalom

Videó lejátszása
Lézerberendezéseink segítségével a szőrtelenítés a jelenlegi leghatékonyabb kombinációját biztosítjuk szépülni vágyó pácienseinknek. Alexandrit és neodínium lézerfrekvenciák, valamint IPL technológia is elérhető, amely bármely bőrtípusnál és testtájékon alkalmas a nem kívánt szőrzet eltávolítására. Az eljárás gyors és biztonságos. A bőr típusától, és a szőrzet sűrűségétől függően hat-nyolc alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

Gyakran ismételt kérdések

Kérjük, hogy a lézeres szőrtelenítésre érkezők közvetlenül a kezelés előtt borotvával távolítsák el a meglévő szőrzetüket (arcon, testen). A gyanta, epilátor használatát érdemes már a tervezett első kezelés előtt mellőzni, mivel a lézer a szőrhagymákat célozza meg, így ezek megléte esetén még hatékonyabb a kezelés.

Mivel központunkban non-ablatív (a bőr felületén sérülést nem okozó) lézerkezeléseket végzünk, a kezelés után egyből vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.

A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt. A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.

Jellemzően nem jár nagy fájdalommal, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimálisra csökken a fájdalomérzet. A folyamatos hűtés mellett lidocainos fájdalomcsillapító krém és hűtőzselé is rendelkezésre áll.

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.