Végleges szőrtelenítés

Időtartam

5-45 perc

Szükséges kezelések

4-8 alkalom

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Lézerberendezéseink segítségével a szőrtelenítés a jelenlegi leghatékonyabb kombinációját biztosítjuk szépülni vágyó pácienseinknek. Alexandrit és neodínium lézerfrekvenciák, valamint IPL technológia is elérhető, amely bármely bőrtípusnál és testtájékon alkalmas a nem kívánt szőrzet eltávolítására. Az eljárás gyors és biztonságos. A bőr típusától, és a szőrzet sűrűségétől függően hat-nyolc alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.
Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kérjük, hogy a lézeres szőrtelenítésre érkezők közvetlenül a kezelés előtt borotvával távolítsák el a meglévő szőrzetüket (arcon, testen). A gyanta, epilátor használatát érdemes már a tervezett első kezelés előtt mellőzni, mivel a lézer a szőrhagymákat célozza meg, így ezek megléte esetén még hatékonyabb a kezelés.

Kapcsolat oldalunkon található bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, telefonon, vagy akár emailben.

Konkrét időpont foglalásához kérjük kattintson az Online foglalás funkciónkra. (link)

Mivel központunkban non-ablatív (a bőr felületén sérülést nem okozó) lézerkezeléseket végzünk, a kezelés után egyből vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.

A szeptembertől májusig tartó időszak a legideálisabb időzítés a lézeres kezelések elvégzéséhez a nap károsító hatása miatt. A ruhával fedett testrészek, testtájékok kezelése, illetve szőrtelenítése, továbbá a körömgomba kezelés egész évben folytatható.

Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

Jellemzően nem jár nagy fájdalommal, csipkedő, néha picit égető érzéshez hasonlítható leginkább. Lézerkészülékeink hideglevegős kontakthűtést biztosítanak a kezelés közben, így minimálisra csökken a fájdalomérzet. A folyamatos hűtés mellett lidocainos fájdalomcsillapító krém és hűtőzselé is rendelkezésre áll.