fbpx

Gyakran ismételt kérdések

Ez a sebészet egyik legfontosabb kérdése, döntése. “Epehólyag-kövességet állapítottak meg nálam, de nem okoz panaszt. Operáltassam meg magam?”. “Évek óta van egy sérvem, de könnyen vissza tudom helyezni, miért kellene nekem a műtét?”. Szeretettel várjuk azon pácienseinket, akik ilyen, vagy ehhez hasonló kérdésekkel szembesültek. Netán sebészeti műtét előtt állnak, vagy olyan tünetük, leletük van, amik sebészeti kezelést tesznek szükségessé, de nem tudják, mitévők legyenek. Konzultációnk keretén belül szívesen válaszolunk ezekkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre.

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.

Kérdése van? Segítünk!