Observ arcbőrdiagnosztikai vizsgálat esetén 15% kedvezmény jár a Teoxane és GelaVis termékek árából

Megérkezett a Lumena Lézerközpontba az Observ 520 bőranalizáló készülék! 😍

A Lumena Lézerközpontban elérhető új szolgáltatásként az ARCBŐR DIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLAT, mely során bőrgyógyászaink átvizsgálják az arcbőr felszínét és a mélyebb rétegek állapotát a Syltron Observ 520 professzionális készülékkel.

A fotódokumentáló és bőranalizáló eszköz 6 fénymódban készít felvételt, melyek megmutatják a szabad szemmel nem látható esetleges rendellenességeket, bőrkárosodást is. A vizsgálat során különösen a pigmentfoltok, érelváltozások, aknék, finom és mély ráncok, bőrtextúra, tág pórusok, volumenhiány, arc(as)szimetria kerül átvizsgálásra. A felvételeket pácienseink rendelkezésére bocsájtjuk.

A vizsgálat igény esetén kiegészíthető bőrgyógyász által felállított KEZELÉSI TERVVEL, továbbá napi bőrápolási rutinra tett javaslattal, melyben a bőrének szükséges hatóanyagok, kozmetikumok, fényvédők kerülnek meghatározásra. A bőrdiagnosztika során felderített esetleges bőrhibák a Klinikánkon végzett lézeres bőrgyógyászati kezelésekkel, és / vagy orvosesztétikai kezelésekkel javíthatóak, eltüntethetőek.

Aki részt vesz a vizsgálaton, az egy hónapig 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg Központunkban a Teoxane svájci prémium dermokozmetikumokat, valamint a 90 db-os GelaVis hyaluronsavas szépségkapszulát.

Bejelentkezés a vizsgálatra:

https://lumena.salonic.hu/showServices/?placeId=771&specId=13048

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel is.

Facebook
Email