fbpx

Laborvizsgálatok

A laborvizsgálatok segítségével felderíthetők az esetlegesen jelentkező panaszok mögött megbújó betegségek, valamint időben észlelhető az örökletes betegségek iránti hajlam is. A Lumena Lézerközpontban a várandósok számára is kényelmes és időtakarékos megoldást kínálunk a terhesség időszaka alatt elvégzendő labor vizsgálatokra. Az egészségtudatosság és a megelőzés jegyében kedvezményes laborvizsgálati csomagok is összeállításra kerültek, néhányuk elvégzése akár éves ellenőrzés céljából is javasolt.

Mintavételi szolgáltatásunk minden hétköznap reggeltől kora délutánig rendelkezésre áll pácienseink számára. Asszisztens kolléganőink gyermekek laborvizsgálatát is elvégzik előzetes egyeztetés alapján. A laborvizsgálatok előre foglalt időpontban zajlanak, így kényelmesen, várakozás nélkül kerülhet sorra. Beutaló a vizsgálatokhoz nem szükséges.

A Központunkban elvégezhető laborvizsgálatokat és a kedvezményes laborcsomagokat részletesen az Árlista tartalmazza.

Online időpontfoglalás

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.