Laborvizsgálatok

A laborvizsgálatok segítségével felderíthetők az esetlegesen jelentkező panaszok mögött megbúvó betegségek, valamint időben észlelhető az örökletes betegségek iránti hajlam is.

A szükséges laborvizsgálatok egyéni időpontegyeztetés alapján zajlanak, elkerülve ezzel a várakozás hosszú óráit Kérjen időpontot online.

A Lumena Lézerközpontban kismamák számára is kényelmes és időtakarékos megoldást kínálunk a várandósság időszaka alatt elvégzendő laboratóriumi vizsgálatokra!

Legnépszerűbb laborvizsgálati csomagjaink:

Meddőségi laborvizsgálat

A meddőség körülbelül a párok 25%-át érinti, orvosi segítséggel azonban számos esetben javítható ez az arány. A laborvizsgálatok során lehetőség van a meddőséggel összefüggésbe hozható hormonális és immunológiai elváltozások feltérképezésére.  A vizsgálatok szakszerű felügyelet mellett, diszkrét és biztonságos közegben, egyéni időpontegyeztetés alapján zajlanak. 

Várandóssági csomag

A várandósság ideje alatti három időszakot, úgynevezett 3 trimesztert határozunk meg, mely időszakokban a leendő édesanya egészségét és a magzat egészséges fejlődését folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük.  A szükséges laborvizsgálatok egyéni időpontegyeztetés alapján zajlanak, elkerülve a felesleges várakozás hosszú óráit.

Tumormarkerek

A tumormarker vizsgálatot azoknál a betegeinknél végezzük, akiknek olyan  panaszai tünetei vannak, melyek felvetik egy esetleges daganatos elváltozás lehetőségét. A tumormarker termelődése daganatos sejtek által történik, a laboratóriumban ezeket az anyagokat testváladékból lehet kimutatni. 

Fontos megjegyeznünk, hogy az eredmények semmilyen esetben sem adnak, vagy helyettesítik a diagnózist. Terápiát és a kezelési javaslatot minden esetben kezelőorvosától kap. 

HPV szűrés

A HPV-fertőzés veszélye nők és férfiak esetében is egyaránt fennáll, melyek esetében kiemelten fontos az időben történő diagnózis. Jellemző tünetei lehetnek a nemi szervek környékén megjelenő elváltozások, de akár látható tünetek nélkül is fennállhat a fertőzés állapota. Laboratóriumi vizsgálataink keretén belül lehetőség van egy esetleges HPV-fertőzés teljes biztonsággal történő megállapítására.

A vizsgálat gyors, teljesen biztonságos és diszkrét. Forduljon hozzánk bizalommal és óvja egészségét!

Az aktuális laborvizsgálatainkat és kedvezményes laborcsomagjainkat az Árlista tartalmazza.

Online időpontfoglalás

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.