Ingyenes Observ Arcbőrdiagnosztikai vizsgálat és Teoxane termék tanácsadás decemberben

Decemberben minden kedves Vendégünk számára INGYENESEN kínáljuk az Observ 520x bőranalizáló készülékkel végzett ARCBŐR DIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLATOT, mely során asszisztenseink átvizsgálják az arcbőr felszínét és a mélyebb rétegek állapotát a Sylton Observ 520x professzionális készülékkel.

A fotódokumentáló és bőranalizáló eszköz 8 fénymódban készít felvételt, melyek megmutatják a szabad szemmel nem látható esetleges rendellenességeket, bőrkárosodást is. A vizsgálat során különösen a pigmentfoltok, érelváltozások, aknék, finom és mély ráncok, bőrtextúra, tág pórusok, volumenhiány, arc(as)szimetria kerül átvizsgálásra. A felvételeket pácienseink rendelkezésére bocsájtjuk.

A vizsgálatot kiegészítjük napi bőrápolási rutinra tett javaslattal, melyben a bőrének szükséges hatóanyagok, kozmetikumok, fényvédők kerülnek meghatározásra. A bőrdiagnosztika során felderített esetleges bőrhibák a Klinikánkon végzett lézeres bőrgyógyászati kezelésekkel, és / vagy orvosesztétikai kezelésekkel javíthatóak, eltüntethetőek.

Ne hagyják ki a fantasztikus lehetőséget, jelentkezzenek be online:

Munkatárs kiválasztása: Bőrdiagnosztikai vizsgálat Observ 520x géppel – asszisztens által végzett vizsgálat – Lumena Lézerközpont (salonic.hu)

Aki részt vesz a vizsgálaton, egy hónapig 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg Központunkban a Teoxane svájci prémium dermokozmetikumokat, valamint a GelaVis hyaluronsavas szépségkapszulát.

https://lumena.salonic.hu/showServices/?placeId=771&specId=13048

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel is.

Facebook
Email