fbpx

Bőrmegújító – bőrfiatalító CO2 lézeres arc- és szemhéjkezelések – ajándék TEOXANE vagy Gelavis termékkel

Hámlasztó, bőrmegújító kezelés

+ Ajándék TEOXANE
Deep Repair Balm

Bőrfiatalító, bőrmegújító kezelés

+ Ajándék GELAVIS
vitamin készítmény

Szemhéj/ szemkörnyék kezelés

+ Ajándék TEOXANE
szemkörnyékápoló

A leghatékonyabb, látványos eredményt hozó frakcionált CO2 lézeres kezeléseink mellé januárban történő időpontfoglalás, és január – március közötti megjelenés esetén ÉRTÉKES TERMÉKEKET adunk AJÁNDÉKBA.

Foglalja le időpontját januárban, és vegye igénybe a kezelést január – február – március folyamán, hogy Öné legyen az értékes ajándékok valamelyike. Szépüljön a Lumenában a lézer ereje által! 🙂

Amennyiben januárban foglalnak időpontot kezelésünkre és igénybe veszik a beavatkozást március 31-ig, úgy egy 13 900 Ft értékű TEOXANE Deep Repair Balm hyaluronsavas nyugtató-regeneráló balzsammal ajándékozzuk meg Önöket! Az akció 100 000 Ft feletti kezelések esetén érvényes.

Amennyiben januárban, februárban vagy márciusban veszik igénybe a kezelést, úgy egy 18 900 Ft értékű 30 db-os Gelavis HA prémium hyaluronsavas egészség-szépség vitamin készítményt adunk ajándékba. Az akció 100 000 Ft feletti kezelések esetén érvényes.

Amennyiben januárban jelentkeznek be a kezelésre, és március 31-ig igénybe veszik az esztétikai beavatkozást, úgy egy 26 900 Ft értékű TEOXANE R[II] Eyes Contour hidratáló szemkörnyékápolóval  ajándékozzuk meg Önöket! Az akció 100 000 Ft feletti kezelések esetén érvényes.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!