ANYAJEGY ELTÁVOLÍTÁS

Időtartam

30 perc / kezelés

Szükséges kezelések

2 kezelés

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Fájdalommentes, megbízható, gyors.

Klinikák specialistája, Dr. Éles György – plasztikai sebész főorvos – szakszerű megoldást nyújt az anyajegytől vagy szemölcstől megvální kívánók számára. Központunkban szakképzett személyzet végzi az ellátás minden elemét. Fontos kiemelnünk a megfelelő mikroműszerek, finom-plasztikai eszközök, valamint minőségi varróanyagok használatát. Ezzel kívánjuk óvni vendégeinket az esetleges szöveti reakcióktól, valamint ezzel kívánjuk elősegíteni az eredményes gyógyulásukat.
Egyes bőrképletek, növedékek eltávolítása esetén feltétlenül szükséges pontos szövettani diagnózis felállítása. Ilyen esetekben a szakmai előírásoknak megfelelően szikével végezzük a beavatkozást. Intézetünkben ezeket dr. Éles György plasztikai sebész főorvos végzi.

Gyakran ismételt kérdések

Az anyajegyeket, illetve az egyéb bőrelváltozásokat sebészi kimetszéssel távolítjuk el, melyet ezt követően szövettani vizsgálatra küldünk. A beavatkozást követő héten, előre egyeztetett időpontban orvosi kontroll követezik kötéscserével, majd egy hét múlva elvégezzük a varratszedést. Az elkészült szövettani lelettel kapcsolatban két héten belül konzultálunk. A beavatkozás ára a teljes folyamatot tartalmazza.
Eltávolításuk javasolt, ha olyan helyen találhatók, hogy megsérülhetnek, megsérültek, ha klinikailag atípusosnak bizonyulnak, illetve, amennyiben esztétikai szempontból zavarják a beteget.
A varratvonalnak megfelelően vékony heg marad, mely kezdetben vörösesbarna színezetű, majd jellemzően 4-6 hónap múlva fokozatosan elhalványodik. A legjobb a sebgyógyulás az arcon, itt gyakran szinte nyom nélkül tudnak a sebek gyógyulni. Központunkban szakképzett személyzet végzi az ellátás minden elemét. Fontos kiemelnünk a megfelelő mikroműszerek, finom-plasztikai eszközök, valamint minőségi varróanyagok használatát, ezzel is minimalizálva esetleges szöveti reakciót és elsősegítve a szebb sebgyógyulást.