fbpx

Angioma (éranyajegy) kezelés

Időtartam

15 perc

javasolt kezelések száma

1 kezelés

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Az angioma (éranyajegy) élénkpiros, vörös színű, 1-3 mm átmérőjű, a környezetéből kiemelkedő, éles határvonallal rendelkező bőrnövedék. Az érdaganatok jóindulatú, ártalmatlan elváltozások, melyek leggyakrabban a törzsön, de más testrészen is kialakulhatnak. Angioma már születéskor is jelen lehet. Az életkor előrehaladtával számuk és méretük is növekedhet, különösen genetikai hajlam, hormonális hatás, egyes gyógyszerek, vagy akár terhesség következtében. Az éranyajegy eltávolítása indokolt, amennyiben az zavaró, megsérül(het), vérzik, vagy ha annak esztétikai oka van. Központunkban az angioma kezelést a Cynosure Elite+ készülék Nd:YAG lézerfényével végezzük, mely rendkívül hatékonyan, már egy kezeléssel tünteti el az elváltozást.
Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 150 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.