fbpx

Általános Sebészeti vizsgálat

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

Mikor és mit kell operálni? Ez a sebészet egyik legfontosabb kérdése, döntése. “Epehólyag-kövességet állapítottak meg nálam, de nem okoz panaszt. Operáltassam meg magam?”. “Évek óta van egy sérvem, de könnyen vissza tudom helyezni, miért kellene nekem a műtét?”. 

Szeretettel várjuk azon pácienseinket, akik ilyen, vagy ehhez hasonló kérdésekkel szembesültek. Netán sebészeti műtét előtt állnak, vagy olyan tünetük, leletük van, amik sebészeti kezelést tesznek szükségessé, de nem tudják, mitévők legyenek. Konzultációnk keretén belül szívesen válaszolunk ezekkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre.

Exklúzív, modern környezet

Exklúzív, modern környezet

A győri belváros szívében

A győri belváros szívében

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolati oldalunkon található bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, telefonon, vagy akár emailben.

Kezeléseink irányárait az Árak menüpontban találja. A szakorvosi konzultációt követően minden esetben személyre szabott árat kalkulálunk Önnek a kezeléstől függően, melyről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén pedig rendkívül kedvezményes, 100 Ft/órás áron tud parkolni.