fbpx

CSALÁDTERVEZÉSI ÉS VÁRANDÓS VIZSGÁLATOK a Lumena Lézerközpontban

MINDEN EGY HELYEN, KÉNYELMESEN!

Számos szolgáltatással várjuk a Kismamákat a Lumena Lézerközpontban! A várandósság egy örömteli, csodálatos időszak, mely egyben sok vizsgálattal és teendővel is telik. Szeretnénk szolgáltatásainkkal mi is hozzájárulni, hogy ez a különleges időszak egy valódi élménnyé váljon.

Szeretettel várjuk a párokat Klinikánkon három szülész-nőgyógyász és két szülésznő közreműködésével a családtervezés első gondolatától a gyermek megszületéséig, és azon túl is.

A terhesség során szinte minden kötelező, illetve ajánlott vizsgálatot biztosítunk Központunkban, hogy a várandósság hetei minél nyugodtabban, harmonikusabban teljenek. Intézetünk magas színvonalú, komplex szűrő- és diagnosztikai szolgáltatást nyújtó központ, mely a várandósgondozás mellett magzati 4D és genetikai ultrahang szűrővizsgálatokat, NST és laborvizsgálatokat is kínál a várandós hölgyek számára.

Ajánlataink várandósoknak

Meddőségi kivizsgálás (urológus főorvos kollégánk bevonásával)

Azoknak a pároknak, akik egy éve sikertelenül próbálkoznak, javasolt a meddőségi kivizsgálás megkezdése.

Petevezeték átjárhatósági vizsgálat

Központunkban lehetőség van „hiszteroszalpingo-kontraszt-szonográfia” (Hycosy) vizsgálat elvégzésére, nőgyógyászati magánrendelés keretében.

Várandós gondozás

A várandósság alatti terhesgondozás három szülész-nőgyógyász szakorvos magánrendelésének keretében történik.

Laborvizsgálatok, II. és III. trimeszteri várandós laborcsomagok

Központunkban lehetőség van a várandós laborcsomagok mellett bármely egyéb, opcionálisan választott labor vérvétel elvégzésére is, nyugodt, meghitt, biztonságos környezetben, várakozás nélkül.

II. trimeszteri (kötelező) genetikai ultrahang szűrővizsgálat

A II. trimeszteri (18-20. héten esedékes) kötelező genetikai ultrahang vizsgálat dr. Horváth Zoltán magánrendelése keretében történik.

4D „babamozi”

A 24-37. hét között lehetősége van a pároknak, és akár a leendő testvéreknek, nagyszülőknek 4D ultrahang vizsgálat keretében megismerkedni a születendő magzattal.

III. trimeszteri (kötelező) ultrahang szűrővizsgálat 4D "babamozival"

A III. trimeszteri (30-32. héten esedékes) kötelező szűrővizsgálatot magasan képzett és tapasztalt szonográfus végzi szülész-nőgyógyász szakmai felügyeletével.

Streptococcus szűrés

A terhesség 35-37. hete között levett mintából szükséges elvégezni a B csoportú Streptococcus szűrést. A vizsgálat nőgyógyászati magánrendelés keretében történik.

NST (magzati szívfrekvencia) vizsgálat

A várandósság végén, CTG készülék segítségével a magzati keringés aktuális állapotát, tartalékát vizsgáljuk, és lehetőség nyílik a magzat méhen belüli jóllétének a megítélésére.

Intim lézeres regeneráló kezelés a szülést követően

A szülés a hüvely falainak megnyúlását eredményezheti, és a kismedencei struktúra megváltozása akár vizelettartási panaszok kialakulásához vezethet. A 6 hetes kontrollt követően ezekre a panaszokra is ajánljuk a lézeres regeneráló intim kezelést.

Gyakran ismételt kérdések

Vendégeinknek lehetősége van telefonon, illetve online is időpontot foglalni rendelőnkbe. A telefonos időpontfoglalást ide kattintva érheti el. Az Online időpontfoglaláshoz pedig kattintson ide.

Rendelőnket megközelítheti gyalogosan a belváros vagy akár az Árkád felől. Az épület előtt buszmegálló is található, így tömeg közlekedéssel is könnyedén eljuthat hozzánk. A környéken számos parkolóhely található, így biztosan sikerül megállni autóval érkező vendégeink számára is.

A rendelőt az épület Dunakapu tér felőli oldalánál (a Duna Kávézó mögött) induló hátsó sétányról lehet akadálymentesen megközelíteni.

Címünk: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. földszint 11.

További információért kattintson ide.

Árainkról bővebben itt olvashat. Bármilyen felmerülő kérdés esetén kollégáink állnak szíves rendelkezésére. Elérhetőségeinket ide kattintva érheti el.

A Lumena Lézerközpont szolgáltatásainak díját készpénzben, bankkártyával, illetve bizonyos szolgáltatásokat egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is rendezheti. Egészségpénztári partnereink felsorolását ide kattintva megtekinthet. Fizetés a recepción történik.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!