Ajánlatunk várandósoknak

Számos kezeléssel várjuk a kismamákat!

A Várandóság egyben sok vizsgálattal és teendővel teli időszak. Engedje meg, hogy megkönnyítsük a életének egyik legszebb időszakát. Sok szeretettel várjuk akár már a babavállalás tervezésétől egészen az utolsó pillanatokig. Legyen szó laborvizsgálatokról, szűrésekről, a kötelező kivizsgálásokról, várandós gondozásról vagy NST vizsgálatról. Baba mozi szolgáltatásunk kereten belül pedig a 4D ultrahang segítségével, már születése előtt gyönyörködhet gyermekében. A Lumena Lézerközpont kollégái állnak rendelkezésére!

Az alábbiakban megtekintheti, milyen szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére, illetve könnyedén akár pár kattintással már le is foglalhatja időpontját kollégáinkhoz.

Ajánlataink várandósoknak
Ajánlataink várandósoknak

Nőgyógyászati magánrendelés keretében

Ajánlataink várandósoknak
A stressz-inkontinencia korszerű, műtét nélküli megoldására kínálunk lehetőséget.

Gyakran ismételt kérdések

Vendégeinknek lehetősége van telefonon, illetve online is időpontot foglalni rendelőnkbe. A telefonos időpontfoglalást ide kattintva érheti el. Az Online időpontfoglaláshoz pedig kattintson ide.

Rendelőnket megközelítheti gyalogosan a belváros vagy akár az Árkád felől. Az épület előtt buszmegálló is található, így tömeg közlekedéssel is könnyedén eljuthat hozzánk. A környéken számos parkolóhely található, így biztosan sikerül megállni autóval érkező vendégeink számára is.

A rendelőt az épület Dunakapu tér felőli oldalánál (a Duna Kávézó mögött) induló hátsó sétányról lehet akadálymentesen megközelíteni.

Címünk: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. földszint 11.

További információért kattintson ide.

Árainkról bővebben itt olvashat. Bármilyen felmerülő kérdés esetén kollégáink állnak szíves rendelkezésére. Elérhetőségeinket ide kattintva érheti el.

A Lumena Lézerközpont szolgáltatásainak díját készpénzben, bankkártyával, illetve bizonyos szolgáltatásokat egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is rendezheti. Egészségpénztári partnereink felsorolását ide kattintva megtekinthet. Fizetés a recepción történik.