fbpx

Lepje meg szeretteit Lumena ajándékutalvánnyal!

Ajándékozzon "Egészséget vagy Szépséget" jeles alkalmakkor!

Szeretettel ajánljuk figyelmébe a Lumena Ajándékutalványt születésnapra, névnapra, évfordulóra, ballagásra, diplomaosztóra, Anyák napjára, baba születésre, lány/legény búcsúra, vagy bármely egyéb különleges eseményre.

Az ajándékutalvány egy tetszőleges összegben, vagy egy konkrét kezelésre / vizsgálatra vásárolható meg és 1 évig váltható be Központunkban. Az utalvány megvásárolható személyesen a Lumena Lézerközpont Recepcióján (hétköznapokon 10 és 18 óra között), a díjat ebben az esetben készpénzben, bankkártyával és SZÉP Kártyával is rendezheti. Átutalással történő fizetés esetén lehetőség van az utalványt postai úton, vagy e-mailben is kérni. Utalvány igényléssel vagy bármilyen további kérdéssel, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén. 

 

Az utalvány az alábbi kezelésekre váltható beintim lézeres kezelés, lézeres bőrgyógyászati vagy esztétikai kezelés, végleges lézeres szőrtelenítés, orvosesztétikai kezelés, 4D ultrahang-babamozi, III. trimeszteri magzati ultrahang szűrővizsgálat, sebészeti beavatkozás, anyajegyszűrés, laborvizsgálat.  

Az utalvány továbbá felhasználható bármely, Klinikánkon árusított termék vásárlására is az alábbi márkák közül: Teoxane, Uriage, Apivita, Adams Cosmetics, GelaVis, Elasten, Exeltis, Phytotec, Arkopharma.

Az ajándékutalvány a következő variációkban érhető el:

Jelölje meg az összeget, és bízza a választást a megajándékozott személyre! Bármely szolgáltatásra, vagy termék vásárlásra felhasználható.

Válasszon egy konkrét szépészeti vagy orvosi kezelést / vizsgálatot a megajándékozott személy részére!

Kérjük, válassza ki, hogy melyik típúsú ajándékutalványt szeretné megvásárolni!

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
Edit Content

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!