Hyaluronsavas ajaktöltés

Időtartam

30 perc

KEZELÉS HATÁSA

9-12 hónap

Szükséges kezelések

1 alkalom

FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT KÉNYELMESEN, ONLINE FELÜLETÜNKÖN

A dús és kontúros ajkakért.

Ajkainkban idővel az elasztin, kollagén és hyaluronsav mennyisége csökken. Fiatalabb korban is igény lehet az ajkak dúsítására, vagy az asszimetrikus ajkak, ívek, ráncok korrigálására. A hyaluronsavas töltőanyagot vékony tűvel juttatják az ajkakba. Első alkalommal kontúrozás történik, majd a mélyebb izmokba juttatva fokozható a dúsító hatás. Az ajaknagyobbítás eredménye rögtön látható, a valódi végeredmény kb. 2 hét múlva érzékelhető. A beavatkozás hatása 1 évig is eltarthat. Központunkban a prémium minőségű Teosyal töltőanyagokat használjuk.

A győri belváros szívében

A győri belváros szívében

Barátságos, modern környezet

Barátságos, modern környezet

Exklúzív ellátás

Exklúzív ellátás

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.
Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A belvárosi piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 50 Ft / óra vagy 200 Ft / nap a parkolási díj. További információ a kapcsolat oldalunkon.