fbpx

4D BABAMOZI - MAGZATI ULTRAHANG SZŰRŐVIZSGÁLAT

Kezelés Időtartama

kb. 15-20 perc

árkategória

17.000 Ft-tól

A Lumena Lézerközpontban terhességi 4D magzati ultrahangvizsgálat és III. trimeszteri (30-32 hetes) kötelező szűrővizsgálat is elérhető kényelmes, biztonságos, barátságos környezetben. Babamozi – 4D ultrahang vizsgálatra a 24. és 37. terhességi hét között várjuk a kismamákat.

A szülészeti ultrahangvizsgálatok hagyományosan 2D képek megjelenítésével történnek, ilyenkor a vizsgált terület a szürkeskála különböző árnyalataiban látható a monitoron.

A Lumena Lézerközpontban terhességi 4D ultrahangvizsgálat és III. trimeszteri (30-32 hetes) kötelező szűrővizsgálat is elérhető kényelmes, biztonságos, barátságos környezetben. Babamozi – 4D ultrahang vizsgálatra a 24. és 37. terhességi hét között várjuk a kismamákat.

A szülészeti ultrahangvizsgálatok hagyományosan 2D képek megjelenítésével történnek, ilyenkor a vizsgált terület a szürkeskála különböző árnyalataiban látható a monitoron.
A 3D vizsgálat során a magzat egyes testrészei térben ábrázolódnak, míg 4D vizsgálattal realisztikusabb képet kapunk az idő, mint negyedik dimenzió megjelenítésével. Szemügyre vehető a magzat mozgása, viselkedése, mimikája is. Egyes esetekben a 3D/4D vizsgálat hasznos többletinformációkkal is szolgálhat a magzat egészségét illetően. 

Központunkban tapasztalt szonográfus végzi a vizsgálatot, szülész-nőgyógyász szakmai felügyeletével. A vizsgálat végén képi dokumentációval és írásos lelettel látjuk el kedves pácienseinket. 

Bízunk benne, hogy a szakmai információk átadásán túl elősegítjük a magzat és szülők közötti érzelmi kapcsolat elmélyülését is..

4D magzati ultrahang vizsgálat

Gyakran ismételt kérdések

Kapcsolat oldalunkon megadott bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Lehetősége van időpontját kényelmesen, gyorsan, online lefoglalni ide kattintva funkciónkra.

A kezelések árait az Árak menüpontban találja. Ahol -tól – ig árat lát, ott a kezelés pontos árát a kezelendő felület kiterjedése és állapota alapján egy személyes konzultáció során, vagy a kezelés elvégzése előtt tudjuk konkretizálni.

Aktuális kedvezményekkel, csomagajánlatokkal, akciókkal kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön recepciónkon, vagy tájékozódjon honlapunkról a promóciók menüpontban.

A Lumena Lézerközpont szolgáltatásainak díját készpénzben, bankkártyával, illetve bizonyos szolgáltatásokat egészségpénztári vagy SZÉP kártyával is fizetheti. Egészségpénztári partnereink felsorolását az árlista végén tekintheti meg. A fizetés a Lumena Recepcióján történik a vizsgálatot / kezelést követően.

A bőrgyógyászati, nőgyógyászati és urológiai magánrendelések díja az adott orvosnál fizetendő, a rendelőben. A magánrendelések áráról és a bankkártyás, illetve egészségpénztári fizetési lehetőségről érdeklődjön orvosánál vagy Recepciónkon.

Rendelőnk közelében több parkolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A Tarcsay piac területén a legkedvezőbb a parkolás, itt 200 Ft / óra vagy 600 Ft / nap a parkolási díj. Az épület előtti II-es parkoló övezetben is megállhatnak vendégeink, ennek díja 440 Ft/óra, illetve a Dunakapu Mélygarázsban, ahol 400 Ft/60 perc, 1600 Ft/24 óra a parkolási díja. További információ a kapcsolat oldalunkon.

Lumena Lézerközpont

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben

BTL EMSELLA intim egészségmegőrző és inkontinencia kezelés Győrben, kizárólag a Lumena Lézerközpontban! A kezeléssorozat május 15. és június 30. között kedvezményes áron vehető igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki az urológusok és nőgyógyászok által javasolt terápia első kezelését most díjmentesen!